Рубрики: Новини

“Не бійтеся зізнаватися”: Анна Богдан вперше після розлучення з Михайлом Заливако заговорила про кохання

Переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан вже встигла розлучитися з Михайлом Заливако, але вона довгий час мовчала про кохання. Дівчина з'явилася в Мережі зі словами про любов.

Нині відома блогерка Анна Богдан стала переможницею “Холостяка-11” з Михайлом Заливако. Однак, не дивлячись на те, що пара продовжила будувати стосунки після проєкту, кохання протривало недовго і вони розлучилися, але основної причини розриву пара досі не називає. Дівчина після розлучення не хотіла говорити про кохання, але нещодавно опублікувала пост з невеличким зверненням до прихильників.

“Любіть, цінуйте та бережіть один одного. Ніколи не бійтеся зізнаватися у своїх почуттях, я бажаю кожному знайти свою половинку”, – пише блогерка.

На фото дівчина позує в сірих штанах вільного крою та білосніжному топі. Макіяж зіркова красуня обрала вечірній, зробивши акцент на виразних очах та підкреслила губи тілесним кольором, а зачіска – розпущений пучок зі стирчащими локонами, що додають загадковості загальному образу. Користувачі Мережі не залишили без уваги її зовнішність та не стали мовчати:

  • “Хіба можна бути такою красунею? Ти богиня!”,
  • “Схожа на Єву Логнорію, дуже гарна”,
  • “Вітаємо з днем Закоханих! Вам теж хочеться побажати щастя у коханні”,
  • “Ви дуже ніжно та по-жіночному виглядаєте, вітаємо вас”.

Крім цього, Анна Богдан нещодавно похвалилася своїм зовнішнім виглядом. Дівчина помітно схудла і розкрила секрет свого перетворення. Для неї це виявилося зовсім не складним випробуванням. Анна зовсім відмовилась від солодкого і стала почувати себе значно краще. Блогерка вважає, що набагато краще мати змогу одягати на себе сукні маленького розміру та дивувати прихильників неймовірною фігурою.

Анна Богдан заговорила про кохання
Поділитися