В якому сезоні була найгарніша сукня на фіналі “Холостяка”: Даша Квіткова, Анна Богдан, Даша Ульянова та інші

Фінальні церемонії проєктів "Холостяк" завжди були хвилюючими та несподіваними для глядачів. Не лише вибір Холостяка вражав, але й сукні фіналісток.

Даша Квіткова

Даша стала переможницею 9-го проєкту “Холостяк” з Нікітою Добриніним. Пара досі разом та виховує прекрасного сина. На фінальній церемонії Дашу одягнули в неймовірну сукню бежевого кольору з блискітками та об’ємними швами в зоні грудей. Плаття було аж до самої підлоги, тому дівчина була схожа на принцесу.

Даша Квіткова з Добриніним у фіналі
Даша Квіткова з Добриніним у фіналі

Анна Селюкова

Анна завоювала серце Євгена Євтушенка, але парі не вдалося побудувати щасливе майбутнє. На церемонії Анна одягнулась у сукню синього кольру з блискучим поясом на талії. На голові в дівчини була бежева пов’язка-обруч, що доповнювала загальний образ.

Фінальний образ Анни
Фінальний образ Анни

Даша Ульянова

Даша стала переможницею 10-го сезону проєкту “Холостяк”. Їй також не вдалося побудувати щастя з головним героєм, але її сукня у той фінальний вечір була неймовірною. Дівчина була у білому платті, що складалося повністю з мереживних елементів та об’ємними рукавами з відкритою спиною. Образ доповнився зібраним волоссям у хвостик з накрученими локонами.

Цікаве плаття на фінальну церемонію
Цікаве плаття на фінальну церемонію

Анна Богдан

Анна Богдан перемогла у крайньому сезоні “Холостяка” з Михайлом Заливакою. Вони цілий рік прожили щасливо, але у 2022 році пара розповіла про своє розлучення. Тим не менш, давайте пригадаємо, яка сукня була саме в Анни. На ній було об’ємне біло-бежеве плаття з елементами мережива та блискітками. На талії красувався широкий пояс, що створював стрункий силует. Образ доповнився стильною зачіскою та вечірнім макіяжем.

Анна Богдан розлучилася з Михайлом
Анна Богдан розлучилася з Михайлом

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини