Рубрики: Новини

“Що за маразм?”: репера Потапа розкритикували в Мережі прихильники через нову патріотичну пісню

Репер та продюсер Потап опублікував нову нову пісню та кліп на неї і через це натрапив на критику зі сторони своїх прихильників. Вони вважають, що чоловік переборщив.

17 лютого 2023 року репер та продюсер Потап презентував свою нову пісню у соціальних мережах, що називається “Волонтер”. Артист хотів цією піснею показати, як він шанує та поважає роботу цих людей, що невпинно трудяться для перемоги України, але, за словами невдоволених прихильників, йому не вдалося похвалити волонтерів цією піснею, а навпаки – співак лише принизив їх своїм текстом.

Прихильники в Мережі розкритикувати нову пісню Потапа

Крім цього, чоловік опублікував кліп на цю пісню. На відео показано, як українські волонтери займаються допомогою відбудови міста Ірпінь, яке одним з перших постраждало від російської агресії. Це місто артист відвідав ще в 2022 році, в той час він виступав для волонтерської команди “Добробата”.

Прихильники Потапа розповіли, що текст був написаний дуже примітивно і він справді принижує честь та гідність українських волонтерів, які безкоштовно займаються діяльністю на благо країни. Також користувачів Мережі не влаштовувало й те, що музика була досить розважальною – в звичній манері Потапа.

В Мережі розкритикували нову пісню Потапа

Прихильники в коментарях наче озвіріли: почали писати безліч гнівних коментарів і принижувати його нову пісню:

  • “Поняття “іспанський сором” заграло новими фарбами”,
  • “Це ідеальний поштовх для того, щоб ви закінчили свою кар’єру співака і перестали випускати таку жахливу музику”,
  • “Дуже дякую, давно мене не тошнило, а тепер стошнило”,
  • “Що за маразм? Мені, як волонтеру, дуже неприємно”.

Потап на таку критику ніяк не реагує, а його дружила Настя Каменських похвалила його старання і привітала з прем’єрою нової пісні.

Поділитися