Рубрики: Новини

“Вже немає сил і терпіння”: Ілона Гвоздьова зізналась, чому насправді покинула свого 2-річного сина на батьків

Життя відомої української танцівниці та хореографині сильно змінилось. Зірка зізналась, що залишила сина на виховання батькам через складну фінансову ситуацію

Відома українська хореографиня та танцівниця нещодавно доволі різко відповіла на постійні запитання від підписників про те, де зараз її син. Знаменитість раніше розповідала, що її батьки, бабуся та дідусь дітей, погодились піклуватись про онука, поки Ілона Гвоздьова з чоловіком намагаються заробити гроші.

Зірка розповіла, що кожного дня отримує десятки повідомлень однакового змісту – шанувальники цікавляться, де її син Домінік, чому він живе окремо від родини. Ба більш, дехто з підписників вважає Ілону Гвоздьову поганою мамою. Втім, зізналась танцівниця, в неї не залишилось сил терпіти цей хейт.

Ілона Гвоздьова різко відповіла на критику шанувальників

Відповім один раз особливо зацікавленим і цю тему закрию назавжди, бо вже немає сил і терпіння слухати все це

– зауважила знаменитість і детально пояснила, чому саме її 2-річний син живе не з нею.

Українська хореографиня зауважила, що вже майже рік продовжується повномасштабна війна, а її чоловік майже втратив свій заробіток. Оскільки вони з коханим вирішили продовжувати будівництво свого дому, потрібні гроші. Робота Гвоздьової приносить набагато більший заробіток, тому вона вимушена присвячувати ледве не всю увагу професії, а не дітям.

Гвоздьова зізналась, чому вирішила відправити свого сина до батьків

Життя у Києві не з дешевих, навчання першої дитини, курси, будування, няні для молодшого, все це дуже дорого коштує і тягнути все не виходить

– прокоментувала знаменитість.

У завершення свого звернення до хейтерів Ілона Гвоздьова подякувала своїм батькам, які погодились у поважному віці взяти відповідальність за виховання та догляд за дитиною. Зірка зізналась, що цей вчинок її батьків допоміг вберегти сина від психологічного стресу.

Поділитися