Рубрики: Новини

Краще нічого не придумав: Володимир Дантес повторив за Дорофєєвою і присвятив пісню Даші Кацуріній

Володимир Дантес не сидить без діла та береться за творчість. Одним з поштовхів до написання нової пісні стала його нова обраниця - Даша Кацуріна.

Ажіотаж навколо екс-подружжя Кацуріних та Володимира Дантеса з Надею Дорофєєвою досі не вщухає попри те, що минув майже рік з початку їхніх нових стосунків. Цього разу Володимир Дантес на прикладі своєї колишньої Наді Дорофєєвої, яка присвятила вже не одну композицію новому коханому Михайлу Кацуріну, вирішив зробити те саме і написав декілька рядків для екс-дружини Кацуріна – Даші.

Справа в тому, що чоловіка на написання пісні про Кацуріну надихнули її слова про труднощі вихованні дітей самій. Дівчина жалілася, що вона нічого не встигає робити з двома маленькими дітьми: в неї робота, бізнес, є свої власні плани, але все це стало виконувати набагато складніше, коли вона розлучилася з Михайлом Кацуріним.

“Коли були в турі Польщею (минулого року), Даша написала, як їй було важко одній з двома дітьми та купою роботи. Ось вам вся правда”, – написав Володимир Дантес.

Володимир Дантес написав пісню для Кацуріної

Далі чоловік опублікував коротеньке відео, на якому співає пісню, присвячену цій ситуації. Там Дантес співає про складнощі виховання дітей. Жінки та чоловіки, які на самоті займаються дітьми, можуть забути відповісти на СМС, забувають привітати батьків з ювілеєм або не будуть писати, як проходить день. Все через те, що він чи вона виховує дітей.

Володимир Дантес написав пісню про Дашу Кацуріну

Відомо, що зараз Даша Кацуріна знаходиться на відпочинку за кордоном, тому що їй потрібно добре обдумати на самоті те, що з нею відбувалося і продовжує відбуватися. Як написала дівчина, вона зараз не знає де її місце в цьому світі, тому хоче розібратися з тарганами в своїй голові.

Поділитися