Екс-суддя “МастерШеф” Тетяна Литвинова показала себе із зайвою вагою: “Я не знаю цю людину”

Колишня суддя "МастерШеф" Тетяна Литвинова не посоромилася показати прихильникам в Мережі себе із зайвою вагою. Жінка каже, що поставила життя на паузу.

Зірка проєкту “МастерШеф” Тетяна Литвинова, як і більшість українців, переживає неймовірний стрес через повномасштабне вторгення. Дівчина зізналась в Мережі, що такий стрес сильно позначився на її фігурі та формах.

Тетяна розповіла, що 360 днів війни не пройшли для неї безслідно. Вона знаходиться у постійному страху, стресі та відчаї, який неможливо описати словами. Вже майже рік вона гортає стрічку новин і боїться побачити, що все стає ще гірше. Також зірка зізналася, що вона перестає впізнавати відображення в дзеркалі.

“Я просто лежала і заїдала свій стрес. Поставила своє життя на паузу і, як результат, отримала 10 зайвих кілограмів. Всі речі стали мені маленькими, я не знаю цю людину, яка є відображенням в дзеркалі”, – каже Тетяна.

Литвинова розповіла, що вона вже втомилася від постійного переїдання та стресу, бо не влазить в свої улюблені речі. Саме тому вона вирішила взятися за себе та запустила особисто для себе марафон схуднення. Чи зможе вона повернутися до своєї форми за короткий термін – дізнаємося вже пізніше.

Тетяну Литвинову полюбили на “МастерШеф” за те, що вона завжди підтримувала учасників проєкту. Як розповідала сама екс-суддя проєкту, коли команда вигадувала божевільні конкурси на битву чорних фартухів, вона ставала на бік учасників і хотіла, щоб завдання були не на стільки екстримальними, але їй доводили, що завдання виконати можливо. Навіть після зйомок у проєкті вона досі підтримує хороший зв’язок з колишніми учасниками та переможцями всіх сезонів проєкту.

Тетяна Литвинова розповіла, що погладшала на 10 кілограмів
Тетяна Литвинова розповіла, що погладшала на 10 кілограмів

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини