Рубрики: Новини

56-річна Ольга Сумська розкрила секрет своєї молодості: “Моя улюблена косметична процедура”

Ольга Сумська в 56 років слідкує за шкірою обличчя та загальним станом свого тіла, щоб виглядати бездоганно. В неї дуже добре виходить, адже акторці неможливо дати 56 років на вигляд.

Ольга Сумська  – українська акторка теарту та кіно, яка в свої 56 років доволі гарно та молодо виглядає. У своїх соцільних мережах зірка часто публікує нові фото та подробиці зі свого особистого життя, а також відвічування різноманітних процедур краси. Цього разу Сумська показала користувачам Мережі, яка процедура допомагає їй тримати себе в тонусі та молодо виглядати без усіляких ін’єкцій.

Ольга Сумська розповіла, як омолоджується

Процедура називається “Glow Solution”, за допомоги якої можна з легкістю позбутися від небажаних зморшок. Така процедура значно краща, ніж постійно робити болючі уколи собі в обличчя і не завжди такі процедури можуть закінчитись успіхом. А от з такою косметичною магією можна й справді непогано омолоджитися і Ольга Сумська показує результати на собі до та після процедури.

Крім такого професійного догляду за своєю шкірою, жінка не забуває про домашню рутину, що стосується вмивання шкіри. В арсеналі акторки є пілінг для шкіри, якісне вмивання, креми, масочки та спеціальний масажер для обличчя, який допомагає зберігати молодість та красу ще дуже довго. Також акторка робить одну популярну процедуру з прикладанням гарячого та холодного рушника по черзі до шкіри обличчя.

Ольга Сумська розкрила секрети молодості

Всі ці процеси Сумська закріплює спортивними вправами та правильним харчуванням, бо знає – неможливо доглядати за шкірою обличчя, але забувати про власну фігуру. Догляд за собою повинен відбуватися в комплексі і навіть чоловік Сумської не втрачає можливості нагадати жінці про догляд за собою або відвідини спортивного тренування.

Поділитися