Гурт “Антитіла” на чолі з Тарасом Тополею заспівав з Джамалою в Лондоні: зірки виступили для посла США

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя разом із гуртом завітали до резиденції посла США в Лондоні і мали честь виступити разом з співачкою Джамалою.

Відомий український гурт “Антитіла” завітав до Лондона, щоб виступити тут 26 лютого. Крім свого планого виступу, музиканти зустрілися з співачкою Джамалою та заспівали в резиденції посла США у Великій Британії.

Гурт на чолі з Тарасом Тополею з початком повномасштабного вторгення поповнили ряди захисників України, але в серпні минулого року Валерій Залужний наказав хлопцям повертатися до роботи в тилу. На його думку, від них буде більше користі, якщо вони будуть говорити всьому світу про проблеми в Україні. Зараз хлопці їздять з виступати різними країнами Європи і не тільки, і розповідають, що відбувається там, в зоні бойових дій.

Гурт Антитіла виступили з Джамалою в Лондоні
Гурт Антитіла виступили з Джамалою в Лондоні

Зараз Тарас із гуртом знаходиться в Лондоні. Чоловікові пощастило зустрітися з Джамалою та заспівати разом пісню “Фортеця Бахмут” в резиденції США. На такий урочистий захід команда вирішила одягнути патріотичні вишиванки з неймовірним українським орнаментом, а от Джамала обрала для виходу світшот кольору хакі з назвами різних міст України.

Після свого невеличкого виступу, хлопці влаштували маленький концерт перед однією з будівель у Лондоні. Там вони знову заспівали свою нову пісню про Бахмут. До речі, кліп на цю пісню був знятий на передовій.

“Ця пісня була створена лише один місяць тому, але ми вклали в неї власну мету – вона підіймає дух нашим побратимам, солдатам, військовим, яким зараз дуже нелегко на передку. Цю пісню ми присвятили тим, хто пішов від нас вічними героями і назавжди ними залишатимуться”, – розповідає фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини