Все заради коханого: Катерина Репяхова під час відпочинку в Буковелі опинилася в лікарському кріслі

Катерина Репяхова під час відпочинку в Буковелі не забуває про турботу про своє здоров'я та вирішила навідатися до спеціаліста. Чому дівчина опинилася в лікарському кріслі?

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова крім створення власного бренду одягу для дітей, активно веде блог у соціальних мережах та розповідає про подробиці свого особистого життя. Редакція сайту Добрі новини помітила дещо цікаве. Справа в тому, що Катерина, під час відпочинку в Буковелі, опинилася в лікаря, щоб вирішити деякі питання стосовно свого здоров’я.

Катерина носить елайнери на зубах. Елайнери створені для того, щоб виправити неправильний прикус, створюючи відповідний тиск на зуби. Це краще, але значно дорожче, ніж носити брекети. Брекети потрібно носити не знімаючи, а елайнери потрібно носити 18 годин на добу. Це означає, що під час прийому їжі їх можна без проблем знімати і не перейматися, що їх доведеться чистити. Зважаючи на легкість носіння, вам доведеться заплатити кругленьку суму за такі “інструменти”.

Катерина Репяхова опинилася в лікаря
Катерина Репяхова опинилася в лікаря

Візит до лікаря супроводжувався прощанням з елайнерами з верхньої щелепи, тому Катерина не тягнула з цією новиною і радісно розповіла про це своїм прихильникам.

“На верхніх зубах зняли, але на нижніх ще ношу елайнери. Зробили обстеження і залишилось ще декілька тижнів”, – розповідає дружина Павліка.

Турбота про своє здоров’я, особливо, про зуби – це надзвичайно важлива складова нашого життя. Багато українців не роблять перевірку хоча б раз на рік і звертаються до стоматолога лише тоді, коли починає щось боліти. Деколи може бути вже пізно, але це не загрожує Катерині Репяховій – дівчина піклується про своє здоров’я та красу і не забуває піклуватися й про свого чоловіка також.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини