Рубрики: Новини

Квіткова після розлучення з Добриніним показала подарунок від залицяльника за декілька тисяч євро: “Приємно”

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова розлучилась зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним, а залицяльники одразу засипали її знаками уваги та дорогими презентами

Після розлучення з Нікітою Добриніним Даша Квіткова постійно отримує від підписників жалісні коментарі й побажання якомога швидше налагодити своє життя. Втім, блогерка та бізнесвумен неодноразово пояснювала, що насправді вона почуває себе дуже добре, їй подобається бути на самоті, присвячувати весь час синові та собі.

Так само Даша Квіткова розповідала, що після розставання з батьком свого сина вона не шукає нові стосунки. У відповідь на запитання шанувальників про її особисте життя знаменитість зауважила, що не прагне чоловічої уваги й має зовсім інші цілі.

Даша Квіткова зізналась, що не прагне знайти стосунки

Нещодавно на особистій сторінці Даші Квіткової в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, в якій вона розповіла про ситуацію, яка змусила її відчути радість “від пальчиків ніг до маківки голови”. Зірка зазначила, що вважає надзвичайно приємним, коли у жінки є можливість самостійно себе забезпечувати, але, разом з тим, чоловіки роблять їй приємні сюрпризи.

Квіткова розповіла про дорогий подарунок від залицяльника

Відома українська блогерка та бізнесвумен зізналась, що в розмові з чоловіком, просто її знайомим чоловіком, а не коханою людиною, згадала про річ, якої в неї нема. Той, своєю чергою, наступного дня їй цю річ подарував.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін більше не разом

Нагадаємо, що наприкінці січня цього року одна з найвідоміших молодих пар українського шоубізнесу оголосили про своє розлучення. Нікіта Добринін та Даша Квіткова були єдиною парою, яка познайомилась і закохалась на реаліті-шоу “Холостяк”, а після фіналу одружилась і завела родину. Разом знаменитості виховують сина Лева.

В інтерв’ю для Маші Єфросиніної Даша Квіткова наважилась розповісти про причини їхнього з чоловіком розлучення. За зізнанням знаменитості, нічого критичного не сталось – вони обговорили та вирішили всі нюанси. Ба більш, зіркова пара залишилась у хороших стосунках заради свого спільного сина. Втім, і далі бути разом вони не захотіли, оскільки занадто довго були одне з одним і усвідомили, що потребують перерви.

Поділитися