Рубрики: Новини

Як виглядає Оля Фреймут з чорним волоссям: зіркова донька привітала маму з днем народження архівними знімками

Відома українська телеведуча, головний Ревізор країни й талановита журналістка сьогодні святкує день народження. На честь важливого свята старша донька Фреймут показала популярну білявку з темним кольором волосся

Сьогодні, 25 лютого, одна з найвідоміших телеведучих України святкує свій день народження. Знаменитість цьогоріч відзначає 41 рік. Старша донька відомої української журналістки привітала мати на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Дівчина показала архівні фотографії рідної людини, на одній з яких Оля Фреймут позує з темним кольором волосся.

Так, Злата Мітчелл, яка давно живе та навчається у Великобританії, чуттєво привітала маму, назвавши її наставницею та найріднішою людиною в житті. Дівчина зауважила, що дуже вдячна Ользі Фреймут за те, як вона її виховала.

Вітаю з днем народження мою наставницю та споріднену душу. Я назавжди вдячна за те, як ти мене виховала. Люблю тебе більше, ніж будь-кого, мамо

– написала зіркова донька й додала архівне фото Ольги Фреймут.

Як виглядає Ольга Фреймут з чорним волоссям

Злата Мітчелл присвятила мамі вітання, сповнене особистої подяки за те, як вона її виховувала та надихала все життя. Зіркова донька української ведучої та журналістки зізналась, що саме її найрідніша людина навчила її використовувати силу власної уяви та творчості.

До ніжного привітання мами Злата Мітчелл додала архівні кадри себе в дитинстві поруч з Ольгою Фреймут. На кадрі старша донька української зірки щось розповідає у мікрофон, поки її мама з гордістю дивиться на свою дитину.

Ольга Фреймут зі своєю старшою донькою
Злата Мітчелл показала архівне фото своєї мами

Дякую тобі за те, що довіряла мені все моє життя і своїм прикладом показувала, наскільки сильними можуть бути уява та мистецтво. Найбільша ікона української попкультури – ви ніколи не доведете мені протилежне

– підсумувала своє привітання донька Ольги Фреймут.

Архівна фотографія Ольги Фреймут

Злата Мітчелл також показала кадри з архівної фотосесії, на яких її мама, Ольга Фреймут, позує в стильному напівпрозорому боді з розпущеним волоссям.

Поділитися