Рубрики: Новини

Колишній наречений Ксенії Мішиної Олександр Еллерт показав солодке життя у США: “Не злипнеться?”

Відомий український ведучий, гуморист і сценарист нині живе у США. Олександр Еллерт нарвався на критику через останнє відео у соціальній мережі Інстаграм

Олександр Еллерт, відомий український гуморист, продовжує активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно знаменитість опублікував відео, на якому смакує вафлі зі згущеним молоком. Колишній наречений Ксенії Мішиної Еллерт продемонстрував наочно визначення поняття “солодке життя”.

До слова, підписники залишили чимало коментарів під останнім дописом відомого українського гумориста. Не всі з них виявились позитивними – під відео назбиралось багато зауважень і критики Олександра Еллерта. Так, наприклад, чоловікові пригадали його виїзд до США.

  • “А ср*ка не злипнеться?”;
  • “Солодке життя”;
  • “Тільки що дивилася відео з Бахмуту… то ваше вже й не заходить зовсім”;
Коментарі під останнім дописом на сторінці Олександра Еллерта

Відомий український гуморист покинув Україну у серпні 2022 року. Досі чоловік не повідомив, як саме йому вдалось перетнути кордон, а на всі запитання він відповідає жартома. Можна припускати, що однією з причин виїзду стала участь у благодійному концерті, присвяченому Дню Незалежності. Захід проходив у Лос-Анджелесі, а всі зібрані кошти були передані на закупівлю медичного обладнання для українських лікарень.

Олександр Еллерт виїхав з України влітку 2022 року

Нагадаємо, що відомий український ведучий і гуморист став учасником першого сезону популярного реаліті-шоу про кохання “Холостячка”. Олександр Еллерт боровся за серце актриси Ксенії Мішиної і врешті-решт став переможцем. З найпершого випуску було помітно, що між майбутніми колишніми промайнула іскра, тому багато глядачів навіть не сумнівались, що Мішина обере Еллерта.

Через рік після завершення Холостячки Ксенія Мішина оголосила про розрив зі своїм бойфрендом. Зірка зізналась, що саме вона стала ініціаторкою розлучення, у той час Еллерт намагався повернути кохану. Пізніше відома українська актриса зізналась, що причиною розставання став аб’юз і непорозуміння в стосунках.

Поділитися