Рубрики: Новини

Не 8 березня, а 25 лютого: Нікіта Добринін з Холостяка-9 пояснив, коли варто святкувати День жінок в Україні

Колишній Холостяк та відомий український телеведучий Нікіта Добринін висловив свою думку щодо доречності святкувати День жінок в Україні 8 березня

Нещодавно у Верховній Раді заговорили про ймовірність зміни так званого Жіночого дня. Замість звичного 8 березня, Міжнародного жіночого дня, пропонують декілька інших дат. Відомий український ведучий і шоумен Нікіта Добринін висловився з цього приводу. Так, думки в суспільстві розділились.

Нещодавно українці почали обговорювати ініціативу нардепів скасувати в Україні святкування Міжнародного жіночого дня. Натомість посадовці пропонують декілька варіантів – 25 лютого, день народження Лесі Українки, перша неділя травня, День матері, 9 березня, День Тараса Шевченка.

Законопроєкт було передано до Верховної Ради України, втім його ухвалення наразі не є доцільним, оскільки під час повномасштабної війни всі державні свята скасовано.

Народні депутати в Україні пропонують змінити дату святкування Міжнародного жіночого дня

Нікіта Добринін висловив свою думку: чоловік вважає доцільним змінити дату святкування Жіночого дня. Так, знаменитість вважає, що пропонована посадовцями дата підкреслює національну самобутність і надихає.

Аргументував свою думку чоловік тим, що 8 березня нав’язала радянська влада, від якої останнім часом все більше хочеться відокремлюватись. Втім, з Нікітою Добриніним не погодилось чимало жінок у коментарях до його нового допису.

У коментарях до нового допису відомого українського ведучого підписники не погодились з пропозицією скасувати 8 березня в Україні як святкування Міжнародного жіночого дня. Підписники Добриніна висловились стосовно того, що дата не пов’язана з СРСР.

Коментарі під останнім дописом Нікіти Добриніна
Як відреагували українці на пропозицію змінити дату святкування Жіночого дня
Українки здебільшого не погоджуються з новим законопроєктом від депутатів
Поділитися