Рубрики: Новини

Злата Мітчелл показала маму-телеведучу в ліжку: Ольга Фреймут спить з укладкою і в корсеті (ФОТО)

Відома українська телеведуча та найкращий "Ревізор" Ольга Фреймут, як виявилось, навіть спить з укладкою та в стильному корсеті. Відповідне фото показала її донька.

25 лютого 2023 року зірка українського телебачення Ольга Фреймут відсвяткувала свій день народження. Зі святом її вирішила привітати старша донька Злата та опублікувлаа серію знімків на честь урочистої події. На одній з таких фотографій телеведуча лежить в ліжку з неймовірною укладкою та в стильному корсеті.

Для образу Фреймут обрала розпущені, але підкручені локони, яскравий макіяж та чорний корсет з не дуже глибоким декольте. Можна помітити, що це сторінка з якогось журналу, який сфотографувала Фреймут-молодша.

Ольга Фреймут в корсеті та з укладкою

Попри такі фото на сторінці Злати, сама ж Фреймут не стала ділитися з прихильниками радісними знімками. Навпаки, телеведуча опублікувала сумне фото чорно-білого кольору і загадкового підписала допис великим сенсовим повідомленням.

“А ви знаєте, що невидиме важливіше, ніж видиме? Тепер знаю. І ви знайте”, – закінчує Ольга.

Прихильники в коментарях були вражені такими словами та написали багато приємних коментарів:

  • “Олю, так красиво пишете…. такі красиві слова і афоризми, при цьому все зрозуміло і легко читається… давайте ще!”,
  • “Олю, ви зупинили мене в стрічці інстаграму власним фото, а потім я незчулася як гуляла тим садом. Пишіть ще. Пишіть, а я буду читати і подорожувати”,
  • “З днем народження найулюбленіший головний Ревізор країни 🎉🎉🎉 залишайтеся завжди такою молодою та красивою”.

Зараз зірка разом із сім’єю знаходиться в Лондоні. Ольга покинула рідну домівку ще до повномасштаного вторгення, а зараз почала ще сильніше перейматися не лише за своє життя, але й за долі мільйонів українців, що продовжують жити в окупації та в зруйнованих будинках.

Поділитися