Рубрики: Новини

“Не дозволяєш себе викладати”: суддя “Танців з зірками” Катерина Кухар показала рідкісні фото свого сина

Катерина Кухар опублікувала рідкісні знімки свого 14-річного сина попри те, що хлопчик проти того, щоб мама показувала його фотографії великій аудиторії.

Катерина Кухар – відома суддя проєкту “Танці з зірками” теж не забуває про свій блог у соціальних мережах та публікує різмонітні фото або розповідає подробиці зі свого особистого життя. Цього разу дівчина поділилася фотографією свого сина на честь минулого дня народження, хоч і зізнається, що син проти того, аби мама показувала його фотографії великій аудиторії.

Катерина Кухар показала рідкісні фото свого сина

26 січня Тимуру виповнилося 14 років. Хлопець вже став підлітком, тому в його вихованні почнеться нова стадія, але Катерина про це поки не думає. Вона написала багато примєних слів для свого сина, чим потішила не лише його, але й всю Мережу.

Кухар подякувала своєму минові за те, що завдяки йому до неї знову повернулося життя, що є дуже важливим моментом. Також прима-балерина додала, що її син буває різним: часом грубий, часом різкий, а деколи дуже добрий та турботливий. На думку зіркової мами, своїй майбутній дівчині хлопчик точно не дасть нудьгувати, бо він заряджає позитивом все і всіх навколо.

“Ти з легкістю будеш переносити її в кожен світ від раю і аж до самого пекла і навпаки. Люблю тебе нескінченно за всі твої колючки і знаю, що саме ти вибрав мене”, – пише суддя “Танців з зірками”.

Син Катерини Кухар проти того, аби мама показувала його фото

Крім цього, зірка додала, що його бажання, часом, суперечать її власному баченню, але не дивлячись на це, Катерина хоче щоб всі його мрії збувалися та він впевнено йшов до своєї мети не озираючись назад тому, що це його власний шлях, який він повинен пройти зі своїми помилками та перемогами, навіть, якщо вони будуть доволі незначними.

Поділитися