“Ох, які вусища”: відомий кулінар Володимир Ярославський різко змінив образ – пишні вуса і нічого зайвого

Відомий український кулінар та суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський вирішив відростити собі пишні вуса. Попри неоднозначні реакції прихильників, Мартиновській подобається.

Один з найголовніших суддів проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський завжди вирізнявся своїм стильним образом. Цього разу величний кулінар в новому сезоні проєкту “МастерШеф.Професіонали-4” з’явився в новому образі – чоловік відростив собі пишні та вишукані вуса.

Володимир Ярославський кардинально змінив образ
Володимир Ярославський кардинально змінив образ

Завдяки таким змінам, чоловік став центром обговорень не лише серед жіночої частини глядачів, але з чоловічого боку. Багато прихильниць чоловіка в коментарях благають його поголитися, а деякі поціновувачі мистецства порівняли Ярославського з Тарасом Шевченко або відомим художником Сальвадором Далі.

  • “Ох і вусища!”,
  • “Володимите, ваші вуса – це відпад!”,
  • “Не вистачає бритви, потрібно з цим щось робити”.

На відміну від деяких прихильників, Ольга Мартиновська розповіла, що їй вуса подобаються. Чоловік виклав кумедне відео з переможницею одного з сезонів кулінарного проєкту та запитав, чи подобаються їй його вуса. Ольга відповіла, що дуже подобаються, на що чоловік посміявся, адже, вуса він вклав чудернацьким образом – до низу, хоча має бути все навпаки.

Володимир Ярославський відростив пишні вуса
Володимир Ярославський відростив пишні вуса

Попри це, в парочки відмінне почуття гумору і вони вміють добре над собою пожартувати та поділитися з прихильниками, коли це потрібно. До слова, в Мережі продовжують обговорювати надто тісний зв’язок Мартиновської та Володимира.

Не дивлячись на те, що вони двоє говорять про сильну та міцну дружбу один з одним – прихильники не дуже вірять такій щирості в дружбі двох популярних людей. Все частіше їх помічають разом на спільному відпочинку і прихильникам не дає спокою ця інформація. Деякі припускають, що вони вже давно крутять таємний роман, але не хочуть зізнаватися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини