Рубрики: Новини

“Ох, які вусища”: відомий кулінар Володимир Ярославський різко змінив образ – пишні вуса і нічого зайвого

Відомий український кулінар та суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський вирішив відростити собі пишні вуса. Попри неоднозначні реакції прихильників, Мартиновській подобається.

Один з найголовніших суддів проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський завжди вирізнявся своїм стильним образом. Цього разу величний кулінар в новому сезоні проєкту “МастерШеф.Професіонали-4” з’явився в новому образі – чоловік відростив собі пишні та вишукані вуса.

Володимир Ярославський кардинально змінив образ

Завдяки таким змінам, чоловік став центром обговорень не лише серед жіночої частини глядачів, але з чоловічого боку. Багато прихильниць чоловіка в коментарях благають його поголитися, а деякі поціновувачі мистецства порівняли Ярославського з Тарасом Шевченко або відомим художником Сальвадором Далі.

  • “Ох і вусища!”,
  • “Володимите, ваші вуса – це відпад!”,
  • “Не вистачає бритви, потрібно з цим щось робити”.

На відміну від деяких прихильників, Ольга Мартиновська розповіла, що їй вуса подобаються. Чоловік виклав кумедне відео з переможницею одного з сезонів кулінарного проєкту та запитав, чи подобаються їй його вуса. Ольга відповіла, що дуже подобаються, на що чоловік посміявся, адже, вуса він вклав чудернацьким образом – до низу, хоча має бути все навпаки.

Володимир Ярославський відростив пишні вуса

Попри це, в парочки відмінне почуття гумору і вони вміють добре над собою пожартувати та поділитися з прихильниками, коли це потрібно. До слова, в Мережі продовжують обговорювати надто тісний зв’язок Мартиновської та Володимира.

Не дивлячись на те, що вони двоє говорять про сильну та міцну дружбу один з одним – прихильники не дуже вірять такій щирості в дружбі двох популярних людей. Все частіше їх помічають разом на спільному відпочинку і прихильникам не дає спокою ця інформація. Деякі припускають, що вони вже давно крутять таємний роман, але не хочуть зізнаватися.

Поділитися