Рубрики: Новини

Маша Єфросиніна назвала себе найкращим українським інтерв’юером без зайвої скромності: не Гордон, і не Раміна

За довгі роки роботи на українському телебаченні Маша Єфросиніна встигла підкорити не одне серце шанувальника. Нещодавно зірка й зовсім зізналась – кращої за неї в жанрі інтерв'ю в Україні не існує

Відома українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна після початку повномасштабної війни з ще більшим ентузіазмом підійшла до власної роботи. Сьогодні зірка активно веде YouTube-канал, на якому публікує цікаві шоу власного виробництва та інтерв’ю з відомими зірками.

Нещодавно знаменитість і сама взяла участь в інтерв’ю для каналу “Розмова”. Сергій Лиховида, ведучий шоу, поставив зірці чимало цікавих питань, серед яких опинилась і тема професійної діяльності Маші Єфросиніної. Так, знаменитість відповіла, кого наразі вважає найкращим інтерв’юером України.

Маша Єфросиніна назвала себе найкращою інтерв’юеркою України

Зірка без зайвих вагань і роздумів зазначила, що за рівнем професіоналізму кращого інтерв’юера за неї в країні наразі не існує. Разом з тим, Маша Єфросиніна пояснила таку свою думку – вона довго крокувала до того, аби мати право називатись кращою у своїй сфері.

Якщо казати про жанр інтерв’ю, яким я займаюсь дуже багато років, який я бачу, як професійну свою техніку і в якій я зростаю і розвиваюсь, я вважаю себе класним інтерв’юером

– зізналась українська журналістка.

Разом з тим, Маша Єфросиніна назвала й інших своїх колег, яких вважає успішними журналістами у жанрі інтерв’ю.

Просто я вклоняюся перед ними, за їх неймовірну виробку контенту, всього, чого не роблю я – це Раміна [Есхакзай – прим. ред.] та Гордон. Вони навалюють контенту, матеріалу… вау, багато

– висловилась Маша Єфросиніна.

У відповідь ведучий Сергій Лиховида запитав у своєї гості, чи вважає вона одним з найуспішніших журналістів України Гордона за якість його робити чи за кількість контенту. Маша Єфросиніна зауважила, що це слушне питання, пригадавши 2019 рік, коли чинний президент України Володимир Зеленський погодився дати Дмитру Гордону інтерв’ю. Єфросиніна зазначила, що до 24 лютого 2022 року абсолютно кожен відомий українець надавав перевагу Гордону як інтерв’юеру.

Разом з тим Сергій Лиховида звернув увагу на аспекти, які вважає відверто неприйнятними в роботі Гордона, як от, наприклад, прохання до своїх гостей розмовляти російською мовою в інтерв’ю чи критика Зеленського майже одразу після інтерв’ю з ним.

Поділитися