Рубрики: Новини

“Правильно, що йдеш”: нова дівчина Вови Дантеса Даша Кацуріна збентежила коментарем щодо стосунків з шоуменом

Відома українська блогерка, рестораторка та бізнесвумен Даша Кацуріна зустрічається з Володимиром Дантесом. Дівчина прокоментувала стосунки з новим коханим

Ще пів року тому Володимир Дантес і Даша Кацуріна зі своїми колишніми коханими були чи не найбільш обговорюваними персонами в українському шоубізнесі. Сьогодні ж від зіркової парочки не дочекатись коментарів, тому кожна новина про них – ковток свіжого повітря для шанувальників. Нещодавно Даша Кацуріна відповіла на запитання фанатів про її взаємини з новим бойфрендом.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська рестораторка вирішила поспілкуватись зі своїми підписниками. Звісно, не обійшлось без запитань про особисте життя. Так, один з шанувальників Даші Кацуріної поцікавився, що зараз відбувається в їхніх з Дантесом стосунках. У відповідь зірка прикріпила скриншот листування зі своїм бойфрендом.

Даша Кацуріна показала листування зі своїм новим бойфрендом Володимиром Дантесом

На опублікованій Дашею Кацуріною Історії видно, що у листуванні зіркова парочка обмінюється відеоповідомленнями й щось обговорює. Втім, знаменитість не уточнила деталей – про що саме йде мова, невідомо. Проте, можна припустити, що у стосунках Дантеса й Кацуріної все добре, адже вони виглядають щасливими.

Нагадаємо, що раніше Володимир Дантес вже називав причину, з якої він так мало розповідає про свої нові стосунки. За словами відомого шоумена й телеведучого, він навчився в попередніх стосунках – розповідати своїм фанатам абсолютно всі деталі не завжди йде на користь взаєминам між коханими.

Дантес зізнався, чому нічого не розповідає про стосунки зі своєю коханою

За словами знаменитості, раніше у нього був досвід, коли він розкривав шанувальникам абсолютно всі карти. Володимир Дантес не вважає, що розповідати абсолютно все – погано, втім зараз, зізнається шоумен, йому хочеться більше приватності.

Поділитися