“Переплутав насадки”: Катерина Репяхова показала, як Віктор Павлік залишився без двох брів

Катерина Репяхова частенько показує каверзні ситуації під час подружнього життя з Віктором Павліком, але цього разу публіка була сильно здивована.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова не перестає дивувати прихильників своїми історіями про чоловіка у соціальній мережі. Дівчина активно веде свій блог та вже встигла полюбитися користувачам Мережі за смішні ситуації з Віктором Павліком, які вона залюбки показує своїй адуиторії.

Спочатку, Катерина інтригувала своїх прихильників загадковими фразами про її чоловіка. Мовляв, він щось таке утнув в Буковелі, що їй навіть не хотілося показувати це для всіх.

“Якби ви бачили, що він зробив, то бігли би, якомога далі”, – писала Репяхова.

Як виявилося, ситуація дуже кумедна. Це стосується брів її коханого. Справа в тому, що Віктор хотів поголити собі брови, але переплував насадку і вийшло так, що він залишився взагалі без них. Дизайнерка не забаралися, швидко сфотографувала чоловіка і показала все своїм прихильникам.

Віктор Павлік залишився без брів
Віктор Павлік залишився без брів

За словами Репяхової, Віктор Павлік не розгубився та не засмутився.

“Найбільше в цій ситуації мені подобається те, що чоловік взагалі не переживав. Переплутав насадки. Старість не радість, що тут казати”, – додає Репяхова.

До слова, це не перша кумедна або каверзна ситуація в сім’ї Віктора Павліка. Дівчина постійно публікувала фото та відео зі спільного відпочинку в Буковелі, називала Павліка своїм коханим дідусем, жартувала стосовно його звичок або зовнішнього вигляду. Одного разу, Катерина зізналася прихильникам, що Павлік збирає пакети додому, прихосить та миє їх, потім сушить і повторно використовує. Молода дружина посміялася з такої особливості чоловіка, але ні в якому разі не глузувала з нього.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини