Організатори відмовили: Мудра з Холостяка-12 не пройшла кастинг на “Міс Україна”, причина виявилась абсурдною

Учасниця популярного проєкту про кохання вперше розповіла, чому їй не вдалось поборотись за звання Міс Україна. Саші Мудрій з Холостяка-12 відмовили в участі

Новий сезон популярного українського реаліті-шоу про кохання приніс не лише цікаві та деколи доволі скандальні історії, а й нових зірок. Саша Мудра завоювала славу саме на проєкті, а вже після його завершення продовжує користуватись популярністю. Нещодавно дівчина дала інтерв’ю, в якому відповіла на багато запитань, серед яких опинилась тема конкурсу краси.

Саша Мудра про Міс Україна

В інтерв’ю для Аліни Доротюк дівчина пригадала, що вирішила спробувати пройти кастинг у віці 21 року. Саша Мудра зіткнулась з відмовою організаторів, а причин, на думку ексучасниці Холостяка-12, може бути декілька.

Саша Мудра розповіла про відмову в участі у конкурсі краси
Саша Мудра розповіла про відмову в участі у конкурсі краси

Перш за все, організатори конкурсу тоді поставили дівчину перед вибором. Саші Мудрій потрібно було або присвятити весь час конкурсу й розійтись з коханим чоловіком, або зберегти стосунки й відмовитись від участі. Дівчина мала серйозні почуття, тому не стала жертвувати взаєминами з бойфрендом і відмовилась від конкурсу.

Крім того, зізналась Саша Мудра, на рішення організаторів відмовити могла вплинути її фігура. Під час проходження кастингу дівчина, за власним зізнанням, була дещо повнішою, ніж є зараз. Саша Мудра розповіла, що тоді мала “пухленькі” руки, боки, а загалом виглядала “пиріжком”.

Організатори конкурсу краси порадили їй ходити на бокс, адже саме цей вид спорту допомагає втратити максимум у вазі й стати стрункішою.

Чому Саша Мудра не пройшла кастинг на Міс Україна
Чому Саша Мудра не пройшла кастинг на Міс Україна

Варто зазначити, що конкурси краси є доволі популярними серед учасниць популярного реаліті-шоу. Так, наприклад, Анна Неплях, яка свого часу намагалась завоювати серце Максима Михайлюка, брала участь у конкурсі Міс Україна Всесвіт. Дівчина здобула перемогу 2021 року.

Про своє бажання взяти участь у конкурсі розповідала й Катерина Лозовицька, переможниця шоу. Дівчина зізнавалась, що довго обирала, куди краще піти – на Холостяк-12 чи на Міс Україна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини