“Живу, ризикуючи собою”: Камалія різко відповіла на критику фанатів за відпочинок за кордоном під час війни

Відома українська співачка Камалія доволі різко відповіла на критику шанувальників. Фанатам не сподобалось те, що зірка дозволяє собі відпочивати під час повномасштабної війни

З 24 лютого 2022 року відома українська співачка Камалія активно займається благодійною та волонтерською діяльністю, допомагає тим, хто цього потребує. Втім, нещодавно зірка обурила мережу своїм відпочинком. Так, шанувальники розкритикували знаменитість за те, що вона дозволяє собі хвилинні радощі, поки в країні триває жахлива війна.

Камалія вирішила відповісти на звинувачення шанувальників. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала допис, в якому звернулась до кожного, хто висловив незадоволення її відпочинком. Зірка зазначила, що має зобов’язання не лише перед рідною країною, а й перед своїми дітьми.

Камалія показала милі родинні фото та відповіла на критику фанатів
Камалія показала милі родинні фото та відповіла на критику фанатів

Так, знаменитість зізналась, що зараз вона живе далеко від своїх дітей. Поки вони зі своїм батьком, чоловіком Камалії, перебувають у Великобританії, українська співачка залишається вдома.

Окрім обов’язків перед країною у мене є зобов’язання перед моїми донечками, моїми принцесами. Я залишила їх із татом у Лондоні, а сама живу в Україні разом із моїм народом, ризикуючи собою точно так, як і кожен українець, займаючись благодійністю…

– прокоментувала Камалія.

Знаменитість зізналась, що виїжджає за кордон лише з тією метою, аби допомогти рідній країні подолати страшну війну. Камалія зауважила, що навіть остання поїздка до Пакистану ніяк не виходила за межі прийнятих нею раніше цілей.

Камалія показала милі кадри зі своїми доньками
Камалія показала милі кадри зі своїми доньками

Знаменитість звернула увагу на те, що робить для країни та українців достатньо хороших речей. Саме тому зірка вважає, що має право приділити увагу своїм рідним донькам. Звернення до користувачів мережі, які її розкритикували, Камалія підсумувала запитанням, чому її не розуміють.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини