Рубрики: Новини

“Стоїть і розказує мені, коза”: 44-річна Оля Полякова публічно поставила 21-річну Анну Трінчер на місце

Нещодавно головна блондинка України з "міцною" лайкою звернулась до своєї молодшої колеги. Відома українська співачка Оля Полякова навіть назвала Анну Трінчер "козою"

Одна з найвідоміших співачок України Оля Полякова останнім часом веде доволі спокійне життя. Так, повномасштабна війна безперечно вплинула на кожного українця – навіть раніше скандалістка Полякова тепер є доволі стриманою та спокійною.

Втім, нещодавно відома українська артистка жартома посварилась зі своєю колегою на камеру. В радіостудії Оля Полякова “наїхала” на популярну співачку й відому актрису Анну Трінчер, яка просто хотіла зробити блондинці комплімент.

Анна Трінчер та Оля Полякова жартома поскандалили в студії радіо

Так, нещодавно на особистій сторінці української актриси та співачки Анни Трінчер з’явилось відео зі студії “Нашого радіо”. У гості до журналістів завітала Оля Полякова, а її молодша колега, не втрачаючи можливості, вирішила поцікавитись – як артистці вдається мати такий добрий вигляд у своєму віці.

Разом з тим Анна Трінчер поцікавилась в Полякової, навіщо їй взагалі фільтри для фотографій, адже вона насправді така красива. Суперблондинка, своєю чергою, відповіла молодій колезі “міцним” слівцем.

Ти навіщо взагалі включила? Стоїть мала, б***ь, 20-річна, і розказує мені про фільтри. Коза, блін!

– з усмішкою на вустах відповіла на провокативне запитання Оля Полякова.

Анна Трінчер зробила комплімент відомій українській співачці Олі Поляковій

Українська актриса та співачка Анна Трінчер не полишила спроб нахвалити одну з найвідоміших українських співачок. Молода зірка припустила, що Оля Полякова може пити кров заради вічної молодості. Трінчер запитала, хто ж стає жертвами відомої артистки.

Полякова на цьому моменті не змогла стримати сміху й з такою самою усмішкою на вустах натякнула, що саме Трінчер може стати її наступною жертвою.

Загалом у студії панував хороший настрій, а наявність лайки на опублікованому молодою українською артисткою відео не свідчила про сварки чи непорозуміння. Компанія, яка була присутня на радіостанції, спокійно та з гумором спілкувалась. Можна припустити, що у цій компанії саме Анна Трінчер задає хороший настрій.

Поділитися