Рубрики: Новини

Часто говорять на підвищених тонах: Григорій Решетнік розповів про сварки зі своєю дружиною

Відомий телеведучий Григорій Решетнік розповів, що в них з дружиною не все так гладко, як могло би бути. Пара час від часу свариться на підвищених тонах.

Під час повномасштабного вторгення багато пар розлучаються та починають сваритися, тому що в подружжя можуть виникнути певні негаразди у побуті та на фоні стресу через всі події, що відбуваються в країні. Не стало винятком подружжя Григорія та Христини Решетнік.
Чоловік розповів, що вони з дружиною можуть посваритися та підвищувати одне на одного голос, але він пояснює це тим, що зараз складно всім, тому це не приві для того, щоб сильно турбуватися.

“Війна – це дуже сильні випробування. У нас теж бувають такі періоди, коли нам складно, коли ми переповнені емоціями і ми інколи переходимо на підвищені тони. Нам потрібно всім заспокоїтися, зараз складно”, – розповідає Решетнік.

Григорій Решетнік розповів про сварки з дружиною

Крім цього, чоловік розповів, що його дружина дуже емоційна людина і вони моужть посваритися через її не пунктуальність, а Христині не подобаються інші речі, які для чоловіка вважаються нормою.

“Христина дуже емоційна. Можуть літати речі по квартирі, але вона потім заспокоюється і все стає на свої місця”, – зізнається ведучий.

Григоій Решетнік розповів, що в них з дружиною не все ідеально

Григорій Решетнік поділився, чому його сім’я залишається в Україні, а не їде за кордон. телеведучий розповідає, що зараз сім’ї важливо бути разом в такий не простий час, а якщо станеться так ,що Київ буде в окупації, вони не будуть нікуди їхати та будуть вірити в Збройні Сили України. На думку чоловіка те, що вони залишаються і нікуди не їдуть – певною мірою геройство.

“Якщо брати до уваги те, як війна вплинула на зіркові родини, то дуже важливо залишатися разом не дивлячись ні на що”, – додає телеведучий.

Поділитися