Рубрики: Новини

Засипає квітами після розлучення з Нікітою Добриніним: Даша Квіткова назвала ім’я свого таємного залицяльника

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова нарешті розповіла про кавалера, який довгий час засипав її квітами. Після розлучення з Нікітою Добриніним знаменитість відбивається від подарунків

Після розлучення зі своїм чоловіком, відомим українським телеведучим, Даша Квіткова заінтригувала всіх своїх шанувальників подробицями особистого життя. Зірка зізнається, що тепер живе у власне задоволення й заради свого сина, але протилежна стать таки засипає її знаками уваги. Нещодавно знаменитість розповідала про квіти, які їй дарує таємничий залицяльник.

Виявляється, зізналась Даша Квіткова, букети надсилає військовий. Спершу знаменитість і сама не здогадувалась, хто робить їй приємності. Пізніше блогерці вдалось з’ясувати, хто дарує квіти. Виявилось, що це – чоловік, на ім’я Богдан.

Даша Квіткова розповіла, хто та чому надсилає їй подарунки

Українська блогерка зазначила, що військовий побачив її донати та вирішив таким чином віддячити дівчину. Крім того, зізналась Даша Квіткова, вони й зараз підтримують зв’язок – листування у соціальній мережі.

У відповідь на запитання шанувальників знаменитість зауважила, що їй було неймовірно приємно отримати від чоловіка букет квітів.

Даша Квіткова дізналась, хто дарував їй шикарні букети квітів

Варто зазначити, що красиві квіти – не єдиний подарунок, який зірка за останній місяць отримала від шанувальників. Нагадаємо, що раніше відома українська блогерка показала доволі дорогий презент від чоловіка, з яким, за зізнанням Даші Квіткової, її не пов’язують романтичні стосунки. Втім, можна припустити, що чоловік таки має теплі почуття до знаменитості.

Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Даша Квіткова розповіла про подарунок від загадкового чоловіка й навіть показала презент – це новісінький MacBook темно-сірого кольору.

Даші Квітковій нещодавно подарували MacBook

Відома українська блогерка розповіла, на якій думці зловила себе після такого приємного жесту. Зірка зізналась, що для неї не є проблемою купити собі ноутбук, адже вона цілком спокійно може себе забезпечувати. Втім, Даша Квіткова наголосила, що такі подарунки приємно отримувати саме від кавалерів.

Поділитися