Рубрики: Новини

Цибульська висміяла скандальне інтерв’ю Бобула і дала пораду 32-річній Еммі Антонюк: “Він ніколи не чув”

Гуморна українська співачка не оминула найгучнішу тему останніх кількох днів. Оля Цибульська звернулась до журналістки Емми Антонюк, яка брала скандальне інтерв'ю в Іво Бобула

Відома українська співачка Оля Цибульська в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм прокоментувала скандальну ситуацію з Іво Бобулом. Знаменитість звернулась до журналістки Емми Антонюк, яка взяла інтерв’ю в Народного артиста й порадила їй наступного разу взяти коментар і в інших українських зірок.

Так, навіть до такої теми, яка розділила суспільство на тих, хто підтримує Народного артиста, й тих, хто виступає за Емму Антонюк, зірка підійшла з гумором. На своїй сторінці в Інстаграм Оля Цибульська опублікувала кумедний відеозапис, де наспівала жартівливу пісню з текстом: “про с*ксизм у діда краще не питати”. Знаменитість запропонувала наступного разу спитати в неї про іонізацію, а в легендарної Ніни Матвієнко, наприклад, поцікавитись, чи знає вона тренди соцмережі ТікТок. Разом з тим, співачка запропонувала погворити з Потапом про національну ідею.

Не тільки ж в Іво Бобула питати про те, що він ніколи не чув. Про гендерну рівність

– пояснила свій жарт українська співачка.

Втім, додала знаменитість, вона таки дотримується ідеї гендерної рівності, адже вважає, що жінка має право самостійно вирішувати, що та як їй робити – соромитись себе та свого життя представники жіночої статі не мають. Оля Цибульська вважає, що готувати чоловікові, поки його дружина рубить дрова – це абсолютно нормально, якщо так комфортніше обом людям.

Проте, Іво Бобулу, порадила Цибульська Еммі Антонюк, таки потрібно було перш за все спокійно пояснити тенденції сучасного суспільства. Українська артистка зауважила, що ніхто не має права засуджувати нікого за те, чого вони не знають. Зірка вважає, що слід навчити, а не “дивитись, як на д*біла”.

Оля Цибульська прокоментувала інтерв’ю з Бобулом

Нагадаємо, що нещодавно Емма Антонюк опублікувала інтерв’ю з Народним артистом, в якому той зізнався, що вважає всіх сучасних жінок меркантильними. Журналістка у відповідь припустила, що Іво Бобул – дискримінує людей за гендером, а той образився на коментар Антонюк і покинув студію.

Поділитися