Рубрики: Новини

“Багато є чого розповісти”: дружина Віктора Павліка відповіла, чи він покинув сина від Созаєвої перед смертю

Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка відповіла на чутки про те, що її чоловіки ніби-то покинув свого онкохворого сина прямо перед його смертю

Відома українська блогерка й молода дружина одного з найпопулярніших артистів України активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Катерина Репяхова завжди намагалась бути зі своїми шанувальниками якомога відвертішою, тому постійно готова відповісти на будь-які їхні запитання. Зірка вигадує цікаві рубрики у своєму блозі, аби мати змогу комунікувати з авдиторією.

Цього разу Катерина Репяхова запропонувала шанувальникам розповісти про чутки, які вони чули про їхню з Павліком родину. Знаменитість, своєю чергою, коментувала, чи правда це. Один з підписників зазначив, що колись чув, ніби відомий український співак покинув свого сина незадовго до його смерті.

Катерина Репяхова відповіла на чутки, що стосуються Віктора Павліка та його померлого сина

Дружина відомого українського співака зазначила, що всі ці історії – вигадки, адже її чоловік до останнього дня залишався поруч зі своїм сином, підтримував його і фінансово, і морально. Крім того, зазначила Катерина Репяхова Віктор Павлік займався організаційними питаннями й докладав максимум зусиль, аби допомогти вилікувати свого сина.

Дружина Віктора Павліка зазначила, що насправді у цій сумній історії є дуже багато деталей, які б вона могла розповісти. Втім, додала Катерина Репяхова, про це навряд чи хтось колись дізнається. Підсумувала свою розповідь знаменитість тим, що її чоловіка можна звинувачувати у будь-чому, крім цієї ситуації. Дружина артиста наголосила, що Павлік і нині щонеділі відвідує кладовище.

Катерина Репяхова відповіла на закиди щодо історії загибелі сина Віктора Павліка

Нагадаємо, що у третьому шлюбі Віктора Павліка з Ларисою Созаєвою знаменитість став батьком втретє. Син Павло страждав на рак хребта, а 2018 року у хлопця почали відмовляти ноги. Спершу лікування допомогло й недуг відступив, але, на жаль, у 21 рік Павлік молодший помер.

Поділитися