Віталій Козловський розповів про найнеочікуваніші пропозиції від фанаток: “Пропонували концерт в сауні”

Відомий український музикант Віталій Козловський розповів про неочікувані пропозиції від своїх шанувальниць, від яких він відмовився через власну сором'язливість

Віталій Козловський, відомий український співак, давно побудував успішну кар’єру. Так, на шляху знаменитості до слави було чимало скандалів та інтриг. Зокрема, пригадав у новому інтерв’ю артист, деколи ставалось таке, що прихильниці пропонували йому не дуже прийнятні речі. Віталій Козловський детально розповів про це у студії YouTube-каналу GLOSTER FM.

Артист пригадав найдивніше місце, в якому йому пропонували виступити. Зірка зауважив, що такі пропозиції надходили від шанувальниць. Так, одного разу Віталію Козловському надійшло замовлення на виступ у сауні, втім артист відмовився від такого способу заробити. Чому та хто пропонував такий “концерт”, знаменитість детально розповів.

Віталій Козловський пригадав найнеочікуваніші пропозиції від шанувальниць
Віталій Козловський пригадав найнеочікуваніші пропозиції від шанувальниць

Відомий український артист зауважив, що він і досі не може розібратись, чи була така несподівана та навіть неприйнятна пропозиція правдивою, адже, додав Козловський, таким чином проводять розвідку деякі журналісти.

Пропонували концерт в сауні, але я до сих пір не можу розібратися, чи була це правда… Але, звичайно, ми не погодилися. Там виступати – це себе не поважати

– підсумував артист.

Виступити в такому незвичайному місці знаменитості пропонували неодноразово. Одне з таких замовлень надійшло від “дуже красивої” жінки, як зізнався сам Віталій Козловський. Співак пригадав, що разом з пропозицією “виступити в нетривіальних умовах” йому надіслали фотографію замовниці. Втім, попри всі вмовляння знаменитість зі своєю командою відмовився від такого концерту. Козловський додав, що зовсім не шкодує про своє рішення.

Популярне

Подібні новини