Вілла за 5 тисяч доларів: Холостяк-12 Алекс Топольський розповів, скільки витрачає на Балі кожного місяця

Холостяк Алекс Топольський розповів, що під час свого життя на Балі він витрачає кругленьку суму грошей. За словами чоловіка, для когось такі витрати є дуже великими, але не для нього.

“Холостяк-12” Алекс Топольський зараз проживає на Балі і постійно ділиться зі своїми прихильниками подробицями зі свого життя. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, скільки бізнесмен витрачає кожного місяця, проживаючи на Балі.

Про це Алекс розповів в одній із соціальних мереж. За його словами, в кожної людини своє розуміння слова “дорого”. Для когось дорого знімати гостьову віллу за 400-500 доларів, а для когось будиночок за 3 тисячі доларів є цілком нормальною сумою для життя.

Про свої витрати на мальовничому острові чоловік розповів без сорому та доволі прозоро. Його вілла коштує від 5 до 7 тисяч доларів кожного місяця. Як каже Топольський, віллу він міняє кожного місяця і не затримується на одній і тій самій віллі. На їжу та ресторани в загальному холостяк витрачає близько 1100 доларів.

Алекс Топольський показав свою дорогу віллу
Алекс Топольський показав свою дорогу віллу

Також, чоловік бере в оренду байк за 170 доларів та витрачає на безнин ще 30 доларів. На байках на острові їздять майже всі жителі тому, що це простіше, швидше і багато дешевше, ніж брати автомобіль, яким досить проблемно пересуватися територією острова через надзвичайно великий рух. На зал, СПА, сауни та різні масажі Алекс витрачає майже 300 доларів.

Крім цього, Алекс показав два відео, на яких зображена одна з його вілл. Можна побачити великий басейн, гостьову залу, обідній стіл з дерева, плазмовий телевізор та вид на другий поверх. На другому поверсі Алекс показав свою невеличку спальню з кондиціонером та цікавим візерунком на дверях. Крім відео, чоловік більше нічого не розповів та не показав.

Алекс Топольський розповів, скільки витрачає на життя на Балі кожного місяця
Алекс Топольський розповів, скільки витрачає на життя на Балі кожного місяця

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини