“В очах смуток”: підписники Нікіти Добриніна помітили, як він змінився після розлучення з Дашею Квітковою

Шанувальники відомого українського блогера та бізнесмена Нікіти Добриніна звернули увагу на те, як він змінився за останній час. Фани, зокрема, говорили про сумні очі

Відомий український блогер, телеведучий та бізнесмен Нікіта Добринін попри всі труднощі життя продовжує займатись професійною діяльністю. У новому дописі на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповів, як змінився внутрішньо за останній рік повномасштабної війни.

Нікіта Добринін зазначив, що з лютого минулого року він навчився  речей, завдяки яким знаменитість тепер виживає та допомагає навколишнім ладнати з труднощами, які підкидає життя.

Нікіта Добринін розповів про внутрішні зміни за останній час
Нікіта Добринін розповів про внутрішні зміни за останній час

Крім такого зізнання, Нікіта Добринін також поділився порадами зі своїми шанувальниками. Так, знаменитість зауважив, що потрібно бути вдячними за кожен прожитий день, а також слід навчитись контролювати власні емоції. Нікіта Добринін впевнений, що кожному варто дійти до усвідомлення важливості прощати інших людей та відпускати образи.

Втім, найважливіше, вважає Нікіта Добринін, – це завжди бути готовим до змін, адже життя ніколи не стоїть на місці. Саме тому й кожному з нас слід змінюватись разом зі своїм життям.

Нікіта Добринін поділився мудрощами життя
Нікіта Добринін поділився мудрощами життя

Знаменитість поділився своїми думками щодо того, як змінився за останній рік. Шанувальники Нікіти Добриніна не могли оминути увагою той факт, що змінився їхній кумир не лише через початок повномасштабної війни. Так, у коментарях до нової публікації ведучого фанати зауважили, що в нього останнім часом став зовсім інший погляд. Попри те, що підписники припустили, ніби Добринін сумний, він такі думки спростував.

Коментарі під останнім дописом українського ведучого Нікіти Добриніна
Коментарі під останнім дописом українського ведучого Нікіти Добриніна

У коментарях шанувальники ведучого, зокрема, обговорили розлучення Добриніна та Квіткової. Нагадаємо, що у січні цього року стало відомо, що після двох років шлюбу зіркова пара вирішила розійтись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини