Рубрики: Новини

Володимир Остапчук мітить на звання багатодітного батька: скількох дітей хоче народити його 22-річна дівчина

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук після розлучення вже почав нові стосунки. Нещодавно нова дівчина знаменитості зізналась, скільки дітей хоче мати в майбутньому

Володимир Остапчук завжди вмів здивувати несподіваними подробицями особистого життя. Майже одразу після першого одруження шоумен зробив пропозицію Христині Горняк, з якою, за словами першої дружини ведучого Олени Войченко, він їй зраджував. Тепер знаменитість розлучився й зі своєю другою дружиною та почав таємні стосунки з 22-річною Катериною Полтавською, журналісткою з Києва.

Хоча офіційно закохані не коментують своїх стосунків, на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм нічого, крім імен, не приховують. Так, наприклад, Катерина Полтавська часто показує милі сніданки та вечері з коханим, відпочинок та повсякденні заняття з бойфрендом. Володимир Остапчук, своєю чергою, публікує фотографії з тих самих місць, що і його нова дівчина.

Як виглядає нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Шанувальники, з’ясувавши, що від українського шоумена деталей особистого життя не добитись, пішли на сторінку його нової дівчини. Так, підписники часто цікавляться у Катерини Полтавської подробицями їхніх стосунків, а також розпитують дівчину й про інші цікаві речі. Наприклад, нещодавно користувачі мережі поцікавились у блогерки, чи хоче вона дітей.

Катерина Полтавська приховувати не стала й відповіла на це запитання доволі розгорнуто. Дівчина зізналась, що насправді дуже хоче народити дітей. За словами нової дівчини Володимира Остапчука, вона б хотіла стати мамою трьох малят, але щонайменше – двох.

Дівчина вже навіть обрала імена для своїх майбутніх дітей. Доньку Катерина Полтавська хоче назвати Теоною, а сина – Тимофієм. Отже, відомий український шоумен і дійсно мітить на звання багатодітного батька.

Нова дівчина Володимира Остапчука зізналась, скількох хоче мати дітей

Нагадаємо, що відомий український шоумен вже має дітей. Так, у шлюбі з першою дружиною Оленою Войченко Володимир Остапчук став батьком доньки Емілії та сина Евана.

Поділитися