“Заповнила емоційний вакуум”: Матвієнко з донькою повернулася додому і розповіла, чому в Європі життя не мала

Тоня Матвієнко, як і мільйони наших жінок мусила виїхати за кордон під час війни. Втім, зірка пізнала далеко не райське життя у Європі та вирішила повернутися.

Чимало українок полишили свій дім заради мирного неба їхніх дітей. Досі закордоном проживає мільйони наших громадян, і в їхніх рядах свого часу була і Тоня Матвієнко. Популярна співачка мешкала у Британії та не приховувала туги за Батьківщиною.

Чому Тоні Матвієнко не подобалося у ЄС?

Матвієнко перебуває у шлюбі з Мірзояном з 2017 року
Матвієнко з донькою повернулася додому

Дружина Арсена Мірзояна розбила вщент всі стереотипи про райське життя у Євросоюзі, яке оспівували блогери та лідери думок ще до війни.

Зірка розповідала, як нелегко їй знайти роботу, аби підтримувати родину, а про творчість можна було і взагалі забути, адже для тамтешніх мешканців особистість української співачки була фактично не відома. І хоча була можливість брати участь у благодійних виступах, все одно креативній душі цього — замало.

Артистка скаржилася, що відчувала себе відірваною від близьких та рідної домівки.

“Останній рік я відчувала себе пташкою в клітці. 3-го березня пташка випурхнула й не знає на яку гілку сідати — величезна купа справ. Всього за три дні перебування вдома, на рідній Українській Землі, я заповнила емоційний вакуум, який утворилася в душі за час перебування на чужині”, —повідала співачка в Інстаграмі.

Антоніна також з гордістю повідомила, що повернулася до столиці та готова бачитися з усіма.

Матвієнко з донькою повернулася додому

У коментарях прихильники засумнівалися, чи дійсно за власним бажанням Матвієнко полишила Англію. Втім, виконавиця підтвердила, що була щирою, а на тезу про можливості за кордоном відповіла нерозумінням питання.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян лишався весь час в Україні, говорив про оборону Батьківщини зі зброєю в руках та активно волонтерив.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини