Євген Клопотенко знявся в головній ролі фільму на Netflix: талановитий кулінар спробував себе у кінематографі

Один з найвідоміших кулінарів України тепер може похизуватись досвідом не лише у своїй улюбленій сфері, а й у кінематографі. Нещодавно стало відомо, що Євген Клопотенко знявся у фільмі

Євген Клопотенко став чи не головним експертом сучасності у тему українського борщу. Знаменитість активно досліджує та вивчає різновиди рецептів і займається популяризацією української кухні. Відомий кулінар довів, що приготування їжі не обмежується лише її споживанням – і представники цієї чудової сфери можуть просувати українську культуру в усьому світі.

Вкотре шанувальники усвідомили цей факт після новини про те, що Євген Клопотенко став головним героєм фільму від Netflix. Словом, майже головним, адже все у документальному фільмі “крутиться” навколо найголовнішої страви української кухні. Документальна стрічка “Борщ. Секретний інгредієнт” можна буде подивитись на американському стрімінговому сервісі Netflix наприкінці березня цього року.

Євген Клопотенко став головним героєм нового фільму, що скоро на з'явиться Netflix
Євген Клопотенко став головним героєм нового фільму, що скоро на з’явиться Netflix

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відомий український кулінар повідомив шанувальникам, що зовсім скоро всі охочі зможуть побачити документальний фільм про борщ. Знаменитість зазначив, що стрічка була створена за підтримки компанії FILM.UA, а також спільно з журналісткою та продюсеркою Наталкою Якимович. Режисером фільму є Дмитро Кочнев, оператором-постановщиком – Євгеній Сахно, редакторкою – Юлія Козиряцька.

Дякую FILM.UA та Наталці Якимович, завдяки зусиллям та наполегливості яких світ побачить “Борщ. Секретний інгредієнт”. Дякую всім, хто працював над фільмом та продовжує популяризувати українське

– зазначив у новому дописі відомий український гуморист.

Євген Клопотенко спільно з колегами створив документальний фільм про головну страву української кухні
Євген Клопотенко спільно з колегами створив документальний фільм про головну страву української кухні

30 березня всі охочі зможуть побачити подорож відомого кулінара, який їздив різними місцями України у пошуках найкращих варіантів приготування борщу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини