“Вже давно немає обручок з весілля”: Даша Квіткова розповіла, на якому етапі розлучення з Добриніним

Після приголомшливої новини про розлучення відомої пари Даши Квіткової та Микити Добриніна, прихильники почали сумніватися, що вони й справді розлучаються.

Не так давно Мережею прогриміла новина про розлучення найкращої пари, створеної завдяки проєкту “Холостяк” – Даша Квіткова та Микита Добринін оголосили про розлучення. Блогерка вирішила поділитись ,чи встигли вони з екс-чоловіком розлучитись офіційно, чи вони, поки не подавали документів на розлучення. Редакція сайту Добрі новини дізналась подробиці розлучення відомої пари.

Раніше, Квіткова запевняла, що вони з Микитою спілкуються лише як батьки спільного сина. Пара турбується про те, щоб син Лев виріс в повноцінній сім’ї і в нього були тато і мама, навіть, якщо вони не будуть жити разом та будувати спільне майбутнє. Даша також говорила, що Микита може без проблем приїхати додому та поспілкуватися з сином, провести гарно час та багато іншого, якщо сам захоче.

Даша Квіткова та Микита Добринін офіційно розлучені
Даша Квіткова та Микита Добринін офіційно розлучені

На фоні такого тісного спілкування для збереження емоційного стану спільного сина, прихильники почали ширити чутки про можливе воз’єднання пари. В інтерв’ю Маші Єфросиніній Даша розповідала, що вона не виключає факт повернення до їхніх стосунків, але не розглядає цей варіант як першочерговий. Пара працювала та працює з психологом для того, аби до кінця зрозуміти свої почуття та ставлення один до одного.

Не дивлячись на численні припущення прихильників пари про врятування шлюбу, Квіткова розповіла, що вони з Микитою знаходяться в процесі розлучення. Екс-подружжя подало офіційні документи та чекають суду, який поставить крапку в цій любовній історії.

“На моїй руці вже давно немає обручок з весілля. Розлучення триває, ми в процесі. Чекаємо суду”, – каже блогерка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини