Рубрики: Новини

“Штучний інтелект сформує 7 страв”: Євген Клопотенко приготує вечерю за рецептами штучного інтелекту

Майбутнє приходить до вас тут і зараз. Ми живемо в еру новітніх технологій, які допомагають полегшити наше життя. Переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко вирішив доєднатися до цікавого експіріенсу.

Відомий український кулінар, який досягнув багато чого в українській кулінарії Євген Клопотенко анонсував проведення вечері за рецептами від штучного інтлекту ChatGPT. Звана вечеря буде відбуватися 29 березня в Університеті Шевченка, детальніше про подію та як на неї потрапити, можна дізнатися на офіційній сторінці в самого Євгена.

“Це чудова ідея! Якщо ви хочете здивувати своїх гостей їжею, ось кілька порад, які можуть бути корисними: експериментуйте зі смаками, спробуйте поєднами кислий з солодким, гостий з ніжним”, – пише ChatGPT.

Сам Клопотенко розповідає, що це наукова зустріч і гості, які будуть запрошені на таку подію, отримають не лише гастрономічне задоволення, але й інтелектуальне. Штучний інтелект сформує аж 7 страв, які кулінар приготує на місці для всіх, хто придбає квитки та завітає на подію.

“Наука і їжа поєднуються, всі гості отримають новий унікальний досвід”, – каже Євген Клопотенко.

Що таке ChatGPT

Це спеціальний чат-бот зі штучним інтелектом, який був запущений в листопаді 2022 року. Його суть полягає в тому, що кожна людина може спілкуватися з ним, щоб дізнатися щось, або просто поговорити. Це нова модель ведення діалогу з людьми, яка допомагає краще дізнатися про запити людей та оптимізувати спілкування. Крім звичайного тексту, чат може спілкуватися з кодом, формулами та числами.

Відомо, що завдяки ChatGPT люди писали дипломні роботи, створювали нові робочі проєкти та багато іншого, про що роботодавці або викладачі навіть не здогадувалися.

Поділитися