“Маю бажання подивися в очі”: чому Катерина Осадча хоче побачити українського режисера за гратами

Відома українська телеведуча Катерина Осадча пояснила, чому вона відчуває сильну неприязнь до українського режисера Тараса Голубкова, який обманом покинув Україну.

Багато прихильників Катерини Осадчої не можуть зрозуміти, чому вона різко негативно розповідає про українського режисера Тараса Голубкова. Справа в тому, що чоловік співпрацював з Артемом Пивоваровим, гуртом “Скрябін” та з багатьма іншими українськими зірками.

Однак, цього разу, Тарас попросив в Міністерства культури України дозвіл на виїзд для того, щоб зняти документальний фільм про війну, а насправді, поїхав в росію співпрацювати з черговою проросійською співачкою Клавою Кокою. Про це стало відомо зовсім нещодавно, бо чоловік надійно тримав це все в секреті.

Катерина Осадча прокоментувала втечу українського режисера
Катерина Осадча прокоментувала втечу українського режисера

Телеведуча на своїй офіційній сторінці в одній із соціальних мереж прокоментувала таку втечу до ворожої країни не найкращими словами. За словами Катерини, вона не може змиритися з цією думкою, що він попросив дозволу на виїзд задля того, щоб зняти фільм про війну, а сам поїхав заробляти гроші до країни-агресора.

“Велике бажання подивитися цьому покидьку в очі. Дуже сподіваюсь, що найближчим часом ми всі зможемо побачити його за гратами”, – написала розлючена телеведуча.

Український режисер втік до росії співпрацювати з Клавою Кокою
Український режисер втік до росії співпрацювати з Клавою Кокою

Це вже не перший випадок з втечею українських артистів за кордон не з тією метою. Український комік Андрій Щегель також використав свій статус медійної людини та втік за кордон зі словами, що він може більше ніколи не повертатись, як мінімум, через те, що йому надіслали вже три повістки. Через таких “кадрів” Мінкульт України оголосив про заборону виїзду чоловікам-артистам за межі України, навіть в рамках благодійної діяльності або концертів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини