“Другий тиждень не проходить”: Володимир Дантес зізнався, яка хвороба мучить його не перший день

Володимир Дантес звернувся до прихильників та попросив допомоги. Справа в тому, що чоловік вже два тижні хворіє на розповсюджену недугу, але не знає, коли це минеться.

Український співак та артист Володимир Дантес полюбляє спілкуватися зі своїми прихильниками та не втрачає можливості розповісти прихильникам про подробиці зі свого особистого життя. Чоловік активно показує свої досягнення, зроблену роботу в рамках благодійності та багато іншого. Цього разу, чоловік показав, на що він хворіє вже два тижні. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Артист вийшов у сторіз до своїх прихильників з проханнями про допомогу. Як виявилося, Володимир Дантес вже два тижні ходить зі слідами від герпесу на губі і не знає, що з цим робити.

“Товариство, вітаю вас. Питаннячко: другий тиждень ось ця фігня не проходить! Тут вже нічого немає, просто якийсь шрам від герпесу. Воно зникне, чи ні? Вже другий тиждень”, – розповідає Дантес.

Володимир Дантес розповів, на що хворіє вже 2 тижні
Володимир Дантес розповів, на що хворіє вже 2 тижні

Після цього чоловік показав фрагменти допомоги, яку влаштували українці, що перебувають в Люксембурзі. Володимир закликав своїх прихильників розповісти про цю благодійність своїм друзяв в Європі, щоб вони змогли доєднатися до збору коштів на автомобілі для українських ДСНС.

“Ви бачили такі автівки суперські? Люксембург передає, декілька з них поїдуть в моє рідне місто! Українці в Люксембурзі – неймовірні, я не думав, що нам будуть так допомагати. Закликаю всіх розповідати про нас по всьому світу, давайте під’єднувати громадян Європи, нам дуже потрібна ваша допомога”, – розповідає Володимир Дантес.

Володимир Дантес розповів, на що хворіє вже другий тиждень
Володимир Дантес розповів, на що хворіє вже другий тиждень

Детальніше про проєкт артист розповів у пості, який він опублікував після своїх сторіс. Там можна дізнатися детальну інформацію та доєднатися до проєкту спільно з Дантесом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини