“Це ще з дитинства”: переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан показала свою звичку під час ранкових процедур

Вже колишня дружина "Холостяка-11" Анна Богдан розповіла прихильникам про свою кумедну ранкову звичку. Дівчина показала, як проводить час у ванній.

Переможниця “Холостяка-11” та вже колишня дружина головного героя Михайла Заливако Анна Богдан активно веде соціальні мережі. Дівчина не соромиться показувати себе вранці без макіяжу, або те, як вона проводить свій день. Цього разу блогерка показала користувачам Мережі, як вона проводить кожен раз перед дзеркалом.

В кожної людини є свої ранкові звички та ритуали. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чим особлива саме Анна. Дівчина опублікувала кумедне фото, де вона стоїть перед дзеркалом з піднятою ногою та чистить зуби.

“Може це дивно, але я завжди так чищу зуби, мені так зручно, ще з дитинства йде”, – написала дівчина в описі під фото.

Анна Богдан показала свою кумедну звичку
Анна Богдан показала свою кумедну звичку

На фото дівчина позує у рожево-білій піжамі та з розпущеним волоссям. Можна помітити гарний ремонт ванної кімнати, в якій дівчина щоранку проводить свої ритуали краси. Крім такої ранкової рутини, дівчина вирішила заінтригувати своїх прихильників.

Анна опубілкувала наступне фото, на якому вона позує в темно-сірій футболці та сорочці в клітинку зі словами, що зараз вона буде робити щось цікаве. Що дівчина має на увазі – вона говорити не стала. На голові в неї можна побачити дивний прилад, додаток до якого вона тримає в руці.

“Зараз будуть робити щось цікаве, на це піде 2-3 години”, – пише блогерка.

Анна Богдан заінтригувала прихильників
Анна огдан заінтригувала прихильників

Дівчина запропонувала прихильникам відгадати, що ж це за заняття і всі почали писати, що вона прийшла на детектор брехні. Однак, це не правда, Анна проводила діагностику свого організму та пообіцяла розповісти про це більш детально, але пізніше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини