“Торгувала на базарі”: переможниця “Танців з зірками” Ілона Гвоздьова розповіла, як заробила свої перші гроші

Переможниця відомого танцювального проєкту "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова зізналася своїм прихильникам, як вона заробила перші гроші в 10 років.

Відома українська хореографка Ілона Гвоздьова стала переможницею проєкту “Танці з зірками” та змогла підкорити собі не лише суддів, але й мільйони глядачів. Жінка активно веде соціальні мережі та розповідає про своє особисте життя, але не забуває згадувати минуле. Цього разу, Ілона розповіла прихильникам, як їй вдалося заробити свої перші гроші та в якому віці вона почала працювати.

Все почалося з того, що вона разом з татом торгувала на ринку. На той момент, маленькій Ілоні було лише 10 років, але вона вміло поводила себе за прилавком. Наступним її підробітком був продаж фруктів разом з бабусею. За словами зірки, в них було багато покупців-туристів.

Ілона Гвоздьова розповіла про свій перший заробіток
Ілона Гвоздьова розповіла про свій перший заробіток

Після цього, жінка проходила великий шлях, щоб стати тією, ким вона є зараз. Перед нею не раз зачинялися двері, виникали труднощі та багато чого іншого, але вона не здавалась і впевнено йшла до своєї мети. Дівчина розповіла, що їй було складно, бо вона залишалась чесною, справедливою та людяною, що можна зустріти не дуже часто в представників шоу-бізнесу.

Ілона проходила багато кастингів, побувала на багатьох проєктах, де вона показувала себе. На думку артистки, великі гроші несуть за собою не менш великі проблеми, від яких ти не втічеш за першим бажанням. На першому місці в Гвоздьової завжди було визнання, а не заробіток, і вона змогла цього досягнути. Тепер зірка розповідає, що найкраща інвестиція – це інвестиція в себе, у свій розвиток та майбутнє, яке потрібно цінувати.

“Найкраща інвестиція – це інвестиція в себе, своє навчання та розвиток”, – написала Ілона.

Ілона Гвоздьова поділилася, як заробила перші гроші
Ілона Гвоздьова поділилася, як заробила перші гроші

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини