Рубрики: Новини

Нова кохана Остапчука кинула камінь в город його колишніх Войченко і Горняк: “Чоловік – це відображення жінки”

Нещодавно мережу ошелешили чутки про третій шлюб Володимира Остапчука, а його потенційна обраниця вже натякнула його колишнім, хто головна жінка у житті ведучого.

Популярний шоумен та ведучий проєкту “Маска” Володимир Остапчук полишив свою чергову дружину, Христину Горняк, та, схоже, дуже швидко знайшов собі нову пасію. Кілька тижнів вся мережа спостерігає за романтичними сторіз популярного чоловіка та блогерки Катерини Полтавської, якій 22 роки. І хоча зірка офіційно не підтверджує нових стосунків, прихильники вже давно все зрозуміли самі по спільних фото сніданків та кадрів з відпочинку.

Нова кохана Остапчука кинула камінь в город його колишніх

А кілька днів тому фанатів і взагалі ошелешили світлини з документ-сервісу “Готово”, з якого опублікували кадри обидва з цієї парочки. Знаменитостям одразу приписали одруження.

Так це чи ні, ще всі дізнаються від самого Остапчука та Полтавської, а нині всі побачили дуже неоднозначну сторіз блогерки на фоні кадру з молодим чоловіком.

“Поруч з тобою твій чоловік знову став норм чоловіком”, — пишуть підписники Каті, реагуючи на новини про її весілля, на що дівчина відповідає: “Дякую. Чоловік — це відображення жінки”

Нова кохана Остапчука кинула камінь в город його колишніх

До кого апелювала ці слова блогерка? Можливо, останнє речення було адресовано саме суперницям дівчини, Христині Горняк та Олені Войченко? Все дуже завуальовано.

До речі, дружина ведучого, після того, як той виставив сторіз з документ-сервісу, оприлюднила також публікацію в Інстаграмі про свій моральний стан. Не називаючи імен та подій. Знаменитість зазначила, що її дуже підтримують батьки.

Нагадаємо, що у Володимира Остапчука є діти від першого шлюбу. Вони лишилися з матусею і нині мешкають за кордоном. Минулого року ведучий скаржився на те, що колишня не дає бачитися з малюками, але нині цю тему вже не підіймає.

Поділитися