“Поки що американське”: дружина Бєднякова Коротка зізналась, яке громадянство у їхнього новонародженого сина

Кохана дружина відомого українського ведучого Андрія Бєднякова розповіла, яке громадянство має їхній новонароджений син. Настя Коротка зазначила, що вони хочуть його змінити

Після початку повномасштабної війни дружина відомого українського телеведучого Андрія Бєднякова виїхала за кордон. Анастасія Коротка зізналась, що, якби не виношувала дитину, то найімовірніше залишилась би у рідній країні, втім вагітність змусила її виїхати за кордон.

Народжувала знаменитість за кордоном. Син Андрія Бєднякова з’явився на світ у США, тому й громадянство отримав відповідне. У новому інтерв’ю дружина відомого українського ведучого прокоментувала ситуацію й зізналась – громадянство новонародженому синові будуть змінювати.

Дружина Андрія Бєднякова Анастасія Коротка розповіла про їхнього новонародженого сина
Дружина Андрія Бєднякова Анастасія Коротка розповіла про їхнього новонародженого сина

У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна Настя Коротка розповіла деталі щодо народження свого сина. Знаменитість зазначила, що найлегше оформити українське громадянство для свого сина – це бути в рідній країні. Втім, у США зробило всі документи також можливо, втім треба летіти до Сан-Франциско, що наразі для Насті Короткої дуже проблематично, оскільки вона з двома дітьми порається самостійно.

Дружина українського ведучого також зізналась, що зовсім скоро до неї має приїхати подруга, яка допоможе їй доглядати за дітьми, поки Настя Коротка буде оформлювати всі необхідні документи. Втім, зізналась дружина Бєднякова, поки ситуація в Україні не налагодиться, повертатись додому разом з дітьми вона не збирається.

Дружина Бєднякова Настя Коротка розповіла, яке громадянство у їхнього з ведучим новонародженого сина
Дружина Бєднякова Настя Коротка розповіла, яке громадянство у їхнього з ведучим новонародженого сина

Анастасія Коротка зазначила: якби вона не була вагітна, то вони з чоловіком, Андрієм Бідняковим, навіть не думали б про її виїзд. Втім, знаменитість вважає, що з дітьми слід бути у безпеці – тим паче, якщо є можливість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини