Рубрики: Новини

Після розлучень забрали дітей собі: Ані Лорак, Ірина Білик, Ксенія Мішина, Ольга Сумська, Наталія Мосейчук

Вони — популярні зірки, які віртуозно змогли поєднати кар'єру та материнство. Дізнайтеся, як вдається знаменитим матерям-одиначкам виховувати своїх діток

Ці зіркові матусі можуть надихнути кожного своєю силою та незламністю. Розлучення торкнулося кожної з цих знаменитостей, але селебріті не опустили руки і взялися з новими силами за роботу і виховання дітей.

Ірина Білик двічі була у ситуації, коли потрібно було розривати шлюб. Старший син зростав поки мама активно будувала свою кар’єру співачки, а молодшому зараз дістається вся увага, адже зірка змістила фокус своїх пріоритетів.

Після розлучень забрали дітей собі: Ірина Білик з сином

А ось Ані Лорак попри все вдається залучати до виховання і свого чоловіка Мурата. Поп-діва, як відомо, виїхала у Європу, де і дала змогу екс-коханому побачитися з дочкою Софією. До 2022-го колишній зірки також мав змогу спілкуватися та проводити час з дитиною.

Після розлучень забрали дітей собі: Ані Лорак

Ксенія Мішина і Наталія Мосейчук — навпаки не згадували обранців від яких народили малюків. Акторка навіть не згадувала імені батька свого сина Платона та категорично заявляла, що хлопчик зможе з татом побачитися тільки після 18 років. Головна залізна леді “плюсів” також відправила у забуття колишнього, якому подарувала первістка. Втім, її нинішній обранець дуже добре поставився до пасинка та виховував його, як рідного.

Після розлучень забрали дітей собі: Ксенія Мішина

Пощастило з вітчимом і Тоні Паперній, дочці Ольги Сумської. Її зіркова мама розлучилася з Євгеном Паперним, коли дівчинка була зовсім крихітна. Втім, Віталій Борисюк дуже добре поставився до малечі. Неможливо знайти жодного коментаря, який би підтверджував, що стосунки у цій родині були негарними.

Після розлучень забрали дітей собі: Ольга Сумська

Нагадаємо, що сестра Ольги, Наталія, теж виховувала дочку разом з її вітчимом Анатолієм Хостікоєвим.

Поділитися