Рубрики: Новини

“Коли посидів у тіндері два дні”: “Холостяка-12” Алекса Топольського висміяли в Мережі за пацанські цитати

"Холостяк-12" Алекс Топольський, який зараз перебуває на Балі, частенько записує прихильникам мотиваційні ролики, але цього разу щось пішло не по плану.

Найскандальніший “Холостяк-12” Алекс Топольський зараз перебуває на Балі. Чоловік часто спілкується зі своїми прихильниками, розповідає про свій життєвий досвід, бізнес-навчання та багато іншого. Попри це, нещодавно Топольського висміяли в одній із соціальних мереж за його мотиваційний ролик з роздумами про різні типи людей. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Алекс записав відео-ролик зі словами, що є два типи людей: перші – це ті, хто постійно пахають заради себе, а інші – нічого не роблять та пливуть за течією протягом свого життя без цілей та мети.

“Перші – це акули в океані, а другі – це всі інші рибки. Тільки від тебе залежить, ким ти будеш – акулою – главою океану, чи рибкою, яку з’їдять”, – каже Топольський.

Алекса Топольського висміяли за нове відео

Реакція на таке відео була бурхливою, але не такою, як того очікував сам холостяк. Прихильники почали сміятися з нього і жартувати, що Алекс перечитав пацанських пабліків з мотиваційними цитатами. Особливо сильно з нього почали насміхатися в соціальний мережі Twitter, після посту однієї з користувачів. Дівчина опублікувала фрагмент з його відео і написала:

“Коли посидів в тіндері два дні”.

Решта користувачів Мережі підтримали жарт та почали писати свої, не менш смішні версії:

  • “Коли закрив 27 гривень кредиту на моно”,
  • “Коли отримав на 200 гривень більшу зп”,
  • “Вибачте, але з цим відео згадався руснявий блогер Гусейн Гасанов з його соціальними роликами та прописними істинами для аудиторії віком 5+”,
  • “Просто цікаво, вони самі від себе не крінжують?”.
З Алекса Топольського насміхаються прихильники
Поділитися