Рубрики: Новини

Віктор Павлік знайшов нову роботу. Дружина артиста зізналась, де тепер працюватиме її чоловік: “Багато дівчат”

Четверта дружина відомого українського музиканта розповіла детальніше про нову роботу, яку знайшов її чоловік. Схоже, тепер Катерина Репяхова буде ревнувати чоловіка

Відомий український музикант Віктор Павлік перебуває у стосунках зі своєю четвертою дружиною Катериною Репяховою. Саме кохана артиста тримає шанувальників в курсі подій, постійно розповідаючи нові та цікаві факти з їхнього сімейного життя та професійного життя свого чоловіка. Так, нещодавно зіркова дружина зазначила, що Віктор Павлік знайшов собі підробіток.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова розповіла, що її чоловік Віктор Павлік тепер не лише концертами роз’їжджатиме, а й студентів навчатиме. Українська блогерка та бізнесвумен зазначила, що артист влаштувався викладачем у столичний коледж.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову роботу свого чоловіка

У блозі Катерини Репяхової нещодавно з’явилось відео, на якому її чоловік, відомий український музикант, розповів про те, що нещодавно став завідувачем кафедри естрадного вокалу. Крім цього, Віктор Павлік також викладатиме в індивідуальних класах для своїх студентів. До слова, повну назву коледжу, в якому невдовзі почне роботу артист, зіркова пара вирішила тримати в секреті.

Опубліковане відео дружина відомого українського музиканта підписала доволі цікавим способом. Катерина Репяхова жартома натякнула, що буде ревнувати свого чоловіка на новій роботі, адже в коледжі його оточуватимуть студентки.

Ви не повірите! Він пішов далі! Йде працювати в коледж на кафедру “Естрадний вокал”. Буде завкафедри, де багато молодих дівчат. Як вам таке?

– жартома поцікавилась у своїх підписників Катерина Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла, де збирається працювати її чоловік Віктор Павлік

Кумедно, що новини про другу роботу Віктора Павліка з’явились після того, як Репяхова відповіла на критику в мережі. Раніше одна з підписниць дружини музиканта зазначила, що Репяхова має бути дуже втомленою і нещасною, адже працює більше свого чоловіка. Блогерка відповіла: хоча й у неї більше джерел доходу, ніж в її чоловіка, саме Віктор Павлік заробляє більше та забезпечує родину всім необхідним.

Поділитися