Рубрики: Новини

У родині Софії Ротару сталось горе: син артистки Руслан Євдокименко повідомив про втрату близької людини

Нещодавно стало відомо про прикру втрату в родині української співачки Софії Ротару. Її єдиний син Руслан Євдокименко повідомив, що з життя пішла мама його дружини

Відома українська співачка Софія Ротару побудувала приголомшливу кар’єру, але крім професійних успіхів, в її житті є інше щастя. Знаменитість оточена своєю люблячою родиною – єдиним сином Русланом і його дружиною Світланою, а також двома онуками, названими на честь бабусі й дідуся. Нещодавно стало відомо, що родина артистки втратила одного члена.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Руслан Євдокименко повідомив, що померла його теща – мама коханої дружини Світлани. Знаменитість не став називати причини смерті, втім зазначив, що всього за декілька тижнів померлій близькій людині мало виповнитись 72 роки. Руслан Євдокименко додав до опублікованої чорно-білої фотографії тещі щемливий опис: “Люся, ну як же так…”.

Руслан Євдокименко повідомив на своїй сторінці в Інстаграм про втрату в родині

Нагадаємо, що зі своєю майбутньою дружиною єдиний син Софії Ротару познайомився на початку 1990-х років. Тоді Руслан і Світлана зустрілись за лаштунками одного з фестивалів, що проходив у Ялті. Між дівчиною та юнаком швидко виникла симпатія, а вони й не стали суперечити почуттям. Вже за три роки зіркова пара зіграла весілля й почала подружнє життя. В їхньому шлюбі на світ з’явилось двоє дітей – донька Софія та син Анатолій.

До слова, міцними виявились не лише стосунки Руслана Євдокименка та Світлани Білоусової. Добре подружились і їхні сім’ї. Невістка Софії Ротару має ідеальні взаємини зі своєю свекрухою, а син артистки Руслан, своєю чергою, дуже любив, цінував і поважав тещу, яка пішла з життя 17 березня.

Поділитися