Леся Нікітюк підробляє авторством: пише пісні для Jerry Heil та інших украінських артистів

Українська співачка Jerry Heil нещодавно заспівала дуетом з представником Польщі на "Євробаченні-2023" Крістіаном Охманом. Пісня зібрала багато позитивних відгуків.

Відома українська співачка Jerry Heil не так давно записала пісню “Bronia” з польським співаком, який буде предствляти Польщу на “Євробачення-2023.” Дівчина зізналася, хто допоміг створити цю композицію та став її мотивацією. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що музою для написання пісні стала Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк допомагає писати пісні українським артистам
Леся Нікітюк допомагає писати пісні українським артистам

Молода артистка частенько отримувала повідомлення від Лесі з пропозицією написати польсько-українську пісню. Як каже Jerry Heil, без Лесиної мотивації цього б не сталося, за що вона їй дуже вдячна.

“Цієї композиції не було б, якби не вона. Одного разу Леся написала мені повідомлення, що не вистачає в нашому просторі українсько-польської пісні, щоб вона була про кохання, де можна було відчувати зв’язок між нашими народами. За лічені хвилин в нас з Лесею з’явилася основна ідея пісні: твої обійми – моя броня. Лесю, дякую за мотивацію!”, – розповідає Jerry Heil.

Перед цим Леся спільно зі співачкою створили куменду версію пісні на одну з найпопулярніших фраз в Мережі від росіянки, яка втікала з Криму, яка говорила про те, що вона зовсім не хоче їхати з Криму, бо там так приємно, затишно та по-домашньому і вона вже звикла до спокою, сонечка та приємної атмосфери. Дівчата зміксували ці слова з ритмічною музикою і запрезентували своїм прихильникам. Назва пісні залишилась така ж: “Душевно, по-домашньому”.

Дівчата зібрали цілу купу позитивних коментарів не лише від прихильників, але й від зірок українського шоу-бізнесу. Ольга Цибульська, Богдан Юсепчук, Ліда Лі та багато інших підтримали приємними словами жартівливу композицію від дівчат, яку досі можна прослухати в соціальних мережах.

  • “А коли буде повний трек? Я хочу насолодитися цим шедевром”,
  • “Це дуже круто, дівчата, ви агонь!”,
  • “Я дивуюся кожного дня, як можна з нічого зробити сенсацію, дівчатам респект”.

Схоже, дівчата не очікували, що трек буде на стільки популярним, але їм самим дуже сподобалося творити щось нове для своєї надзвичайно великої аудиторії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини