Дашу Квіткову та Ксенію Мішину розкритикували за схуднення: “До цього було набагато краще”

Акторка Ксенія Мішина та блогерка Даша Квіткова продемонстрували прихильникам неймовірні результати схуднення, але замість похвали отримали хвилю хейту.

Не так давно Мережею поширилися фото результатів після схуднення Даші Квіткової та Ксенії Мішиної. Цікавий той факт, що прихильники обох дівчат знайшли причини для хейту замість того, щоб похвалити зірок за складну зроблену роботу. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що стало причиною для хейту.

Даша Квіткова

Зірка неодноразво розповідала про своє схуднення і, нарешті, вирішила показати на скільки сильно вона змінилася. Квіткова запевнила, що саме правильне харчування та спорт зробили її такою, як вона є зараз. Однак, прихильники пригадали її слова на інтев’ю в Маші Єфросиніної та засумнівалися в тому, що дівчина каже правду.

Справа в тому, що Квіткова казала про консультацію з лікарем та прописані їй препарати для схуднення. На думку більшості прихильників, саме рекомендації лікаря допомогли так швидко скинути вагу. Крім цього, Квіткова готується до запуску власного курсу по схудненню, тому й поділилася вражаючими результатами.

Ксенія Мішина

Акторка та перша “Холостячка” Ксенія Мішина не відстає від зіркової колеги. Дівчина теж опублікувала свої результати в Мережі, але акторці написали, що до схуднення вона виглядала значно краще, а зарашній результат відштовхує і мотивує піти поїсти, а не зробити тренування.

Ксенію Мішину розкритикували за схуднення
Ксенію Мішину розкритикували за схуднення

“Це той випадок, коли було краще, ніж стало. Хто сказав жінкам, що суповий набір аля “шкіра та кістки” це ідеальна форма”, – пише один з прихильників.

Ксенія розповіла, що вона зробила велику роботу над собою, щоб так виглядати. За 4 місяці дівчина, за її словами, досягнула неможливого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини