Натуральна краса чи пластика: дружина Олега Винника Таюне показала, як виглядає у реальному житті без макіяжу

Як виглядає без гриму головна жінка на сцені Олега Винника? Таюне вразила своєю вродою без макіяжу та показала, як може виглядати пані після 40 років.

Співачка Таюне рідко ділиться світлинами свого життя, яке йде за лаштунками великих виступів та приголомшливих концертів. Артистка звикла виходити на публіку при повному параді, як-то кажуть, і побачити її натуральну вроду — справжня рідкість.

Знаменитість чимало працювала над своїм образом. На початку творчого шляху вона зробила собі коротку зачіску, яку інколи розбавляла укладками з кучерями. Також кілька років тому полюбляла співачка зухвалі короткі сукні з високими підборами.

Згодом її стиль трансформувався, локони стали довшими, наряди — жіночнішими. Та фанати все одно мріяли подивитися на натуральну вроду виконавиці.

Одного разу знаменитість таки наважилася показати своє обличчя без гриму. Вона позувала у скромній кепці та неяскравому костюмі.

Таюне без макіяжу

Звісно, прихильники засипали бек-вокалістку Олега Винника компліментами, підтримавши її рішення побути без сценічного гриму. Також користувачі підмітили, що кардинально зовнішність Таїсії не змінилася, адже макіяжем вона лише підкреслює свою вроду.

Багатьох дивує, як співачці вдається так добре виглядати у 49 років. Артистка міцно тримає всі секрети у собі. Фанати припускають, що все це запорука здорового способу життя та занять спортом.

Як Таюне вражала своїми зачісками під час кар'єри?
Дружина Олега Винника Таюне показала, як виглядає у реальному житті без макіяжу

Дивовижно, але досі не відомо, куди поїхала Таюне, яка зникла з медіапростору разом з Головним вовком країни. Якщо про Олега відомо, що він знаходиться у Німеччині, то про його компаньйонку можна лише здогадуватися.

Нагадаємо, що Олегу і Таїсії приписують спільну дитину, сина Юліана, який за версією у мережі, живе за кордоном, у Євросоюзі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини