Алла Пугачова заспівала українською “Рідна мати моя” і показала справжнє ставлення до нашої країни (Відео)

Зірка естради та кумирка мільйонів, Алла Пугачова, вразила всіх, заспівавши українською. Дізнайтеся, чому співачка обрала саме "Рідна мати моя" та хто розкритикував артистку.

Популярна співачка Алла Пугачова ще на початку війни виїхала з рф та підтримала свого чоловіка Максима Галкіна у засудженні російської агресії. І хоч зірка майже ніколи не висловлювала свою позицію стосовно України публічно, вона не раз демонструвала, що насправді має позитивне ставлення до нашої країни.

Вперше знаменитість заспівала українською пісню “Рідна мати моя” у 1993-му році на концерті у Києві. Тоді наша держава була на початку становлення своєї незалежності, здобутої у 1991-му році і такий крок Примадонни оцінили, як визнання та підтримку відокремлення наших земель.

Перед тим, як порадувати слухачів, Алла Борисівна сказала, що ця композиція їй знайома з дитинства. А ще зірка натякнула, що вимова під час виконання може не бути досконалою, а й тому попросила її вибачити, як іноземку.

У мережі помітили, що дійсно наші слова Пугачовій даються не зовсім просто. Та знаменитість все одно похвалили за таку цікавість до нашої культури, хоча й деякі користувачі дуже розкритикували акцент дружини Максима Галкіна.

Цікаво, що у 2014-му році, коли росія віроломно вторглася на терени Криму, а згодом і Донбасу, виконавиця виходила у світ у жовто-блакитному костюмі прямо на червону доріжку. Її обранець твердо підтримував та вів кохану перед камерами за руку.

Алла Пугачова заспівала українською Рідна мати моя

Згодом у кольорах нашого прапора виходила на публіку і донечка Алли, Ліза. Все це викликало бурхливу реакцію, але засуджувати на той час знаменитість ніхто не наважувався.

Нагадаємо, що Максима Галкіна оголосили іноагентом та закенселили в рф. Пугачова також публічно закликала надати їй теж такий статус. У росію артисти повертатися, схоже не збираються.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини