Рубрики: Новини

“З таким кублом на голові”: ведуча “Сніданку з 1+1” Олена Квітка в прямому ефірі розкритикувала Ольгу Полякову

Про висловлювання українських зірок в бік один одного завжди гуде вся Мережа, але мало хто звертає увагу на те, як телеведучі дозволяють собі говорити про зовнішній вигляд кумирів мільйонів українців.

Зірки українського шоу-бізнесу нерідко можуть сказати декілька “приємних” слів про своїх колег стосовно творчості або зовнішнього вигляду. Зазвичай, це робиться для приваблення великої кількості уваги до тієї чи іншої персони, а потім зірки миряться та публікують моменти свого примирення у соціальних мережах. Однак, сьогодні мова йтиме про компетентність та доречність висловлювань українських журналістів та ведучих у прямому ефірі в бік українських зірок, а саме – про Ольгу Полякову.

Редакція сайту Добрі новини натрапила на дещо цікавеньке. Нещодавно, Мережею завірусився ролик одного з починаючих блогерів Івана Рассела, який опублікував фрагмент прямого ефіру програми “Сніданок з 1+1”, ведучою якого є Олена Квітка та Костянтин Грубич. До студії приєдналася Ольга Полякова і жінка радісно привітала її приємними словами та анонсувала вихід нового проєкту, де Ольга Полякова стала однією з ведучих.

Ведуча 1+1 розкритикувала Полякову за зовнішній вигляд

“Ранкове сонце, що нам засвітило тут, в студії. Ми всі ще раз запрошуємо: сьогодні велика телепрем’єра на теленакалі ТЕТ о 18:00”, – каже Олена Квітка.

Однак, після того, як Ольга Полякова покинула прямий ефір, Олена не була такою доброзичливою та дозволила сказати собі зайвого про зовнішній вигляд співачки. Справа в тому, що Ольга приєдналася до ефіру з пишною гулькою на голові, яка, вочевидь, не дуже сподобалася ведучій.

“Я і так залишила це питаннячко Олі Полякові на самий кінець нашого ефіру, щоб вона нас просто не вимкнула після такого привітання, але, хочу сказати, що дійсно, як сонечко навіть з таким кублом на голові. Я теж з таким сьогодні на роботу їхала, ха-ха”, – пожартувала телеведуча.

Ольгу Полякову розкритикувала ведуча під час прямого ефіру

Цікаво те, що на офіційному каналі “Сніданку з 1+1” на You-Tube вирізали цей момент. Після того, як дівчина зрозуміла, що жарт не дуже вдався, вона скривилася та продовжила вести прямий ефір. Прихильники Ольги Полякової в коментарях під відео захейтили ведучу:

  • “Але Полякова з гулькою посміхнена і щаслива, а ведуча навіть вилизана виглядає незадоволеною”,
  • “Ця фраза дуже багато каже про ведучу, як про людину”,
  • “Навіть дивитися Сніданок з цією пані ведучою більше не буду”.
Телеведуча Олена Квітка в прямому ефірі розкритикувала Ольгу Полякову
Поділитися